Şen ailesinde çifte mutluluk

Şen ailesinde çifte mutluluk

Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen'in oğlu, Merhaba Gazetesi Haber Müdürü Halid Şen'in kardeşi Mustafa Şen evlendi.

Mehmet ve Şerife Şen çiftinin oğulları Mustafa ile Mehmet ve Refiye Aydıncı çiftinin kızları Leyla bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyerek dünya evine girdi. Şen ailesi, düğünün yanı sıra aynı anda bir mutluluğu daha yaşadı. Mehmet ve Şerife Şen ile Rifat ve Beyhan Tankut çiftlerinin torunları, Ali ve Nuriye Şen çiftinin oğulları Mehmet de bu mutlu günde erkekliğe ilk adımını attı. Şen ailesinin düğün ve sünnet merasimi, Gençlik İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Davetlilere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.

img_4201-001.jpg

Şen, Aydıncı ve Tankut ailelerinin büyükleri, gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak tebrikleri kabul etti. Düğün ve sünnete; Şen, Aydıncı ve Tankut ailelerinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, işadamları, siyaset dünyasından isimler ve binlerce kişi katıldı. Merhaba Gazetesi olarak Leyla ve Mustafa çiftine mutluluklar diler, Aydıncı ve Şen ailelerini de tebrik ederiz. Yine gazete olarak sünnet olan küçük  Mehmet'e geçmiş olsun der, başta babası Ali Şen olmak üzere; tüm Şen ailesini de tebrik ederiz.

EMRE ÖZGÜL

img_4202.jpg

img_4217.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.