Şen, Tankut ve Tekkaymaz ailelerinin mutlu günü

Şen, Tankut ve Tekkaymaz ailelerinin mutlu günü

Şen ailesi dün çifte düğün heyecanı yaşadı. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mehmet Şen, oğulları Halid ve Ali’yi aynı gün evlendirmenin mutluluğunu yaşadı

RİFAT TANKUT KIZINI EVLENDİRDİ

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut'un kızı Nuriye ile Saadet Partisi GİK üyesi Mehmet Şen’in oğlu Ali Şen hayatlarını birleştirdi. Rifat ve Beyhan Tankut çiftinin kızı Nuriye ile Mehmet ve Şerife Şen çiftinin oğlu Ali’nin nişanı ve kına gecesi 12 Eylül'de İkonia Garden Gelincik Salonu'nda yapıldı. Gelin alma törenine çok sayıda Tankut ve Şen ailesinin yakınları ile sevenleri katıldı. Kız evinde gelin alma merasimi gerçekleşti ve dualar yapıldı. Gelin alma merasiminin ardından davetlilere Özel Gençlik İlkokulu Bahçesi’nde geleneksel düğün yemeği ikram edildi. Merhaba Gazetesi olarak Tankut ve Şen ailelerini tebrik eder, Nuriye ve Ali çiftine de ömür boyu mutluluklar dileriz.

HALİD ŞEN DÜNYA EVİNE GİRDİ

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Şen, aynı gün oğlu Halid’i de evlendirdi. Mehmet ve Şerife Şen çiftinin oğlu ve gazetemiz çalışanı Halid Şen ile Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Meram Şube Başkanı Bekir Tekkaymaz’ın kızı Büşra Tekkaymaz evlendi. Mehmet ve Şerife Şen çiftinin oğlu Halid ve Bekir-Emine Tekkaymaz çiftinin kızı Büşra Tekkaymaz dünya evine girdi. Özel Gençlik İlkokulu bahçesinde davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi. Şen, Tankut ve Tekkaymaz ailelerini mutlu günlerinde dostları, sevenleri ve yakınları da yalnız bırakmadı. Saadet Partisi GİK Üyesi Mehmet Şen, iki oğlunu da evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Merhaba Gazetesi olarak Şen ve Tekkaymaz ailelerine hayırlı olsun der, mesai arkadaşımız Halid ve eşi Büşra hanımı tebrik ederiz.

dugunnn.jpg

dugunnn-(5).jpg

dugunnn-(4).jpg

dugunnn-(2).jpg

dugunnn-(1).jpg

dugunnn-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.