Semih Kaya: Galatasaray İçin Zor Rakip Yoktur

Semih Kaya: Galatasaray İçin Zor Rakip Yoktur

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Semih Kaya, sarı - kırmızılı takım için zor bir rakibin olmadığını söyledi.Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen ‘Lassa en sağlam defans ödülleri’ gecesinde en sağlam defans ve fair - play...

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Semih Kaya, sarı - kırmızılı takım için zor bir rakibin olmadığını söyledi.

Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen ‘Lassa en sağlam defans ödülleri’ gecesinde en sağlam defans ve fair - play ödülü alan sarı - kırmızılı futbolcu Semih Kaya, gecenin sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Ödülünü, organizasyonun onur konuğu olan Milan ve İtalya Milli Takım'ın eski yıldız oyuncusu Franco Baresi’'nın elinden alan Semih Kaya, "Şuanda mutluyum. Ödülümü İtalya ile özdeşleşmiş değerli bir oyuncunun elinden aldım. Ayrıca fair-play ödülü aldım ondan dolayı da mutluyum." dedi.

UMARIM GÜZEL BİR SEZON GEÇİRİR VE 4. YILDIZI TAKARIZ

Takım olarak eksikliklerinin olduğunu kaydeden milli futbolcu, "Bunları en kısa zamanda gidereceğimizi düşünüyorum ben. Oyuncu olarak değil de taktiksel olarak eksikliklerimiz var daha çok. Onları da bir iki hafta içerisinde giderdiğimiz vakit lige en iyi şekilde başlayacağımıza inanıyorum. Umarım güzel bir sezon geçirir ve 4. yıldızı takarız." ifadelerini kullandı.

Süper Kupa maçında yaşanan olumsuzluklar hakkında ise Semih Kaya, "O konuda gerekli açıklamaları yönetimin yaptığını düşünüyorum ben buradan birşey söylersem şimdi yanlış olur. Gerekli cezai işlemlerin de futbol federasyonu tarafından yapılacağını düşünüyorum." yorumunda bulundu.

'Avrupa'ya gitmek istiyor musun?' sorusuna ise başarılı futbolcu, "Her genç ve Türk futbolcunun hayalinde Avrupa vardır. Benim de Avrupa hayalim var ama öncelikle her zaman benim için Galatasaray'dır. Ne bileyim yaşamadığım belki Avrupa Şampiyonası'nı takımla yaşarım. UEFA Kupası tekrar olabilir. Onları kazandıktan sonra niye olmasın ben de gitmek isterim." diye cevap verdi.

GALATASARAY'IN ZOR RAKİBİ YOKTUR

Bir basın mensubunun 'Yarın çekilecek olan Şampiyonlar Ligi grup kuralarında çıkmasını istediğin bir takım var mı?' sorusuna ise Semih Kaya şöyle cevap verdi:

"Yok hayır. Sonuçta kuralar bildiğiniz gibi şansınıza hangi takım geliyorsa o takımla eşleşiyorsunuz. Biz geçtiğimiz yıl zor bir grupla eşleşmiştik. Nitekim gruptan çıkmayı başarmıştık. Eleme grubunda Chelsea takımına elenmiştik. Kim çıkarsa çıksın sonuçta biz Galatasaray takımıyız. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız ki yapacağımızı da biliyoruz. Geçen sene her ne kadar grupta zor takım gelse de çıkmayı başardık. Galatasaray takımı için zor bir rakip yoktur. Yeter ki iyi odaklanalım. Her kim çıkarsa çıksın biz yinede grubu geçeceğimizi düşünüyorum."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.