Selva Gıda'ya Vietnam'da büyük ilgi

Selva Gıda'ya Vietnam'da büyük ilgi

Selva Gıda, başta Uzak Doğu pazarı için özel ürettiği ‘Mürekkep Balıklı Spaghetti’si olmak üzere glutensizden organiğe geniş yelpazedeki ürünleriyle Vietnam’ın en önemli gıda fuarı Vietnam Foodexpo’daydı.

İttifak Holding bünyesinde gıda sektöründe faaliyet gösteren, 16 kategoride 180’in üzerinde ürüne ulaşan ve ‘Gerçek Gıda’ yaklaşımını benimseyen Selva Gıda, uluslararası platformlarda onaylanmış Üstün Lezzet ödüllü ürünleriyle, 14 – 17 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen Vietnam Foodexpo’ya katıldı. Bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından olan Vietnam Foodexpo’da Selva Gıda, Uzak Doğu için özel olarak ürettiği ve Monde Selection ödüllü ‘Mürekkep Balıklı Spagetti’si, glutensiz ürünleri, ruşeymli, yulaflı ve tam buğday makarnaları başta olmak üzere geniş bir ürün gamıyla yerini aldı. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için insan sağlığı ile özdeşleşen, lezzetli ve doğaya zarar vermeyen ‘Gerçek Gıda’ ürettiklerini belirten Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, “Bizim için çok ayrı bir öneme sahip Uzak Doğu, yüksek bir potansiyeli olmasına rağmen, tutunabilmesi çok zor olan bir pazar. Zira tüketici kalite konusunda çok hassas ve mükemmeliyetçi. Ürününüzün üretim teknolojisinden tutun da hammadde kalitesine kadar tüm özellikleri eksiksiz olmalı. Kaliteden küçücük bir taviz vermeniz, ürününüzün pazardan çıkmasına neden olur.

Selva Gıda olarak ‘Gerçek Gıda’ ürünlerimizle sağlıklı yaşamın arkasından emin adımlarla durarak tam 17 yıldır Uzak Doğu pazarında hizmet veriyoruz. Bundan dolayı Uzak Doğu stratejilerimize hizmet eden uluslararası fuarları çok önemsiyoruz. Mürekkep balıklı spaghetti gibi, bölgenin yemek kültürüne ve damak zevkine uygun lezzetler de üreterek, bu pazara özel fuarlarda ülkemizi kilometrelerce uzakta temsil etmenin gururunu taşıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.