Selet’te kurban hareketliliği

Selet’te kurban hareketliliği

İttifak Holding’in tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren markası Selet, sağlıklı büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık arayışına, güvenilir ve ekonomik çözümler sunuyor.

Kurbanlık satışında tecrübesiyle güvenilirliğini ispat etmiş Selet, kendi tesislerinde yetiştirdiği hayvanlarını bu yıl da ekonomik fiyatlar, satış ve kesim kolaylıklarıyla birlikte tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Büyükbaş kurbanlıkta düve canlı kilo fiyatı 11,00 TL, dana canlı kilo fiyatı ise 12,50 TL’den satışa başlandı. Kurbanlıkların düzenli olarak sağlık kontrolünden geçirilmesi, Selet’in öncelikli tercih edilmesinin nedenleri arasında yer alıyor. Hem kaliteli kurbanlık, hem de güvenilir kesim hizmeti arayanlar için iki ayrı tesisinde kurbanlık hizmeti veren Selet, anlaşmalı kredi kartlarına da 3-5 ay taksit imkânı sunuyor. Selet, Büyükbaşlar için Ereğli Yolu 8. kilometredeki Selet Tatlıcak Tesisleri’nde, küçükbaşlar içinse Adana-Ereğli Çevreyolu üzerinde bulunan Adese Merkez Depo bahçesinde olmak üzere iki ayrı stand ile hizmet veriyor. Selet’in kurbanlık satışları, bayramın birinci günü akşamına kadar devam edecek. Selet, satışa sunduğu kurbanlıkları, hayvanları barındırma imkânı olmayan müşterileri için bayramın birinci günü saat 15.00’e kadar misafir edebilecek. Selet, kurbanlık satışı hizmetlerinin yanı sıra ücreti karşılığında usta kasaplar tarafından yapılan kesim ve büyükbaşlar için kemikten ayırma hizmeti de sunuyor.
HABER MERKEZİ - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.