Selçukspor’da hedef galibiyet

Selçukspor’da hedef galibiyet

Süper Amatör Lig ekiplerinden Selçukspor'da Ilgın Belediyespor maçının hazırlıkları devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin Başkanı Zahir Renklibay, çok iyi hazırlandıklarını belirterek hafta sonu Ilgın'da iyi bir Selçukspor izletmek istediklerini açıkladı.

Son 2 haftada iyi bir çıkış yaptıklarını kaydeden Başkan Zahir Renklibay, "Takımın başına Ömer Zengin hocamızı getirmemizle birlikte takımlar taşlar yerine oturmaya başladı. Oldukça potansiyeli olan bir takımız. Puan kaybı yaşadığımız maçlarda kötü bir futbol oynamadık. Sadece sonuca gitmeyi başaramadık. Çok pozisyona giriyoruz. Bunları son 2 maçta iyi değerlendirdik. Galibiyete uzanan taraf olduk" dedi.

Ligin en alt sırasından 4.sıraya yükseldiklerini belirten Başkan Renklibay, "Lig bizim için yeni başladı. Üst üste galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız kritik maçlar var. Bizim tek rakibimiz kendimiz. Her maç üzerine koyup ilerliyoruz ve ilerlemeye devam edeceğiz. Ilgın maçında tek düşüncemiz iyi futbol ve 3 puan. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.