Selçuklu’nun pedalları Sakarya’da kürsüye çıktı

Selçuklu’nun pedalları Sakarya’da kürsüye çıktı

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Sakarya Bisiklet Yol Yarışları geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Sakarya Bisiklet Yol Yarışları geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Yıldızlar kategorisinde iki ayrı gurupta toplam 16 sporcu ile mücadele eden Selçuklu Belediyesi takımı çok sayıda derece alarak yarışları Yıldız A'lar da takım halinde birinci sırada, Yıldız B'lerde ise takım halinde ikinci sırada tamamladı.

Yıldız A Yol yarışlarında Halil İbrahim Dilek üçüncü, Yıldız A Kriteryum da Hikmet Erdoğan birinci, Halil İbrahim Dilek ikinci oldu. Yıldız B Kriteryum da Fatih Bağcı birinci, Mustafa Doğan üçüncü oldu. Genel Ferdi Klasmanda Yıldız A da Halil İbrahim Dilek birinci, Yıldız B de Fatih Bağcı ikinci olmayı başardı. Takım klasmanında ise Selçuklu Belediyesi takımı Yıldız A da birinci ve Yıldız B de ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.Selçuklu Belediyesi Kulüp Başkanı Ali Ziya Yalçınkaya, Sakarya da gerçekleştirilen yarışlarda başarılı sonuçlar alarak dönün bisiklet takımı sporcularını ve teknik heyetini tebrik etti. Yalçınkaya, sporcularının çalışmalarına devam ederek başarılı sonuçlar alacağına inandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.