Selçuklu’nun hokeycilerine milli davet

Selçuklu’nun hokeycilerine milli davet

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımından 4 sporcu Hokey milli takım kamplarına davet edildi. U 16 ve U 18 Hokey Milli takım kamplarında yer alan sporcular Avrupa şampiyonalarında Ay-Yıldızlı forma heyecanını yaşayacak.

 

Selçuklu Belediyesi Hokey U 16 takımı oyuncusu Abdullah Ensar Turna 17 Haziran 02 Temmuz tarihleri arasında Osmaniye de yapılan milli takım hazırlık kampına davet edilen sporcular arasında yer alan mavi beyazlı oyunculardan Abdullah Ensar Turna ile Hakan Yalçın da yer aldı. U 16 milli takım hazırlık kampı 02 Temmuz tarihinde sona erecek. Kamp sona ermeden önce milli takım yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Abdullah Ensar Turna'nın milli takım kadrosuna alındığı belirtildi. Kalece olarak görev yapan başarılı genç oyuncu Abdullah Ensar Turna 05-09 Temmuz tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti Prag da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında Ay-Yıldızlı forma ile sahaya çıkacak.

U 18 Hokey takımında yer alan Abdussamet Karadeniz, Ömer Faruk Saydam ve Furkan Eken ise 25 Haziran 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek milli takım hazırlık kampına davet edildiler. Genç oyuncular hazırlık kampında sergileyecekleri performans doğrultusunda milli takım kadrosuna seçilebilecek. U 18 Avrupa Şampiyonası ise 18-23 Temmuz tarihleri arasında Konya da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.