Selçuklu’da milli  gurur

Selçuklu’da milli gurur

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü ulusal ve uluslararası alanda başarılı olduğu branşlar arasına karate'yi de ekledi.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü ulusal ve uluslararası alanda başarılı olduğu branşlar arasına karate'yi de ekledi. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Karate takımında yer alan Milli sporcu Ziya Yaşar Milli Takımımızla birlikte mücadele ettiği Avrupa Karate Şampiyonasında bayrağımızı göndere çeken sporcular arasında yer aldı.

19-22 Mart tarihleri arasında İstanbul Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Salonu’nun da Türkiye’nin ev sahipliği yaptığı 50. Avrupa Karate Şampiyonasında Selçuklu Belediye Spor Kulübü Sporcusu Ziya Yaşar’ın içinde bulunduğu Büyük Erkekler Kumite Takımımız Avrupa Şampiyonu oldu. Milli takımımızın elde ettiği bu başarı spor camiasında büyük sevinç yarattı.

Yüzmeden sonra tekvando

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Abdülkadir Doğan engelli yüzme takımında katıldığı bir çok şampiyonada başarılı sonuçlar alarak madalya kazanmıştı. Yüzme de Avrupa şampiyonalarına katılabilmek için çalışmalarını sürdüren Abdülkadir Doğan başarılı olduğu branşlar arasına tekvandoyu da ekledi.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara da gerçekleştirilen Para Tekvando Şampiyonasında Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tekvando takımı için mücadele eden Abdülkadir Doğan 61 kg da üçüncü olarak madalyaları arasına tekvandoyu da ekledi.

RUMİ ÇOCUK OYUNLARINA 4 SPORCU

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tekvando takımı Nisan ayında Konya'nın ev sahipliği yapacağı çok sayıda sporcunun mücadele edeceği Uluslararası Rumi Çocuk Oyunlarına 4 sporcuyla katılacak. 20-21 Mart tarihleri arasında yapılan Rumi Çocuk Oyunları seçmeleri sonunda mavi beyazlılarda 45 kg da Mahmut Yiğit Palavar, 53 kg da Halis Baysal, 61 kg da Yunus Emre Doğan, 51 kg da Ayşenur Özcan başarılı olarak Yıldızlar kategorisinde yapılacak Rumi Çocuk Oyunları Tekvando Şampiyonalarında Konya'yı temsil etme hakkı kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.