Selçuklu’da hazırlıklar başladı

Selçuklu’da hazırlıklar başladı

TBL ekiplerinden Selçuklu Basketbol, yeni sezon hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda sürdürüyor. Selçuklu Basketbol, Medicana Konya Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti

Türkiye Basketbol 1. Ligi (TBL) ekiplerinden Selçuklu Basketbol, Medicana Konya Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezonu geçtiğimiz günlerde açan mavi-beyazlı ekibin oyuncuları, kulübün sağlık sponsoru Medicana Konya Hastanesinde bir dizi sağlık testisten geçti. Oyuncularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı açıklandı.
Selçuklu Basketbol’un deneyimli oyuncularından Sertay Gürsu, kendilerine gösterilen yakın ilgiden ötürü Medicana Konya Hastanesi personeline teşekkür etti. Geçtiğimiz sezon da takımda yer alan Gürsu, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, Konya basketbolu için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Selçuklu Basketbol, 18-26 Ağustos tarihleri arasında Kocaeli Kartepe’de kampa girecek.

UMARIM GÜZEL BİR SEZON GEÇİRİRİZ

Selçuklu Basketbol Başantrenörü Cengiz Karadağ açıklamalarda bulundu. TBL ekiplerinden Selçuklu Basketbol, yeni sezon hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda sürdürüyor. 13 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına başlayan Mavi-Beyazlılar 18-26 ağustos tarihleri arasında Kocaeli’nin Kartepe bölgesinde kampa girecek. Cumartesi günü sabah saatlerinde kamp için yola çıkacak olan temsilcimiz burada fiziksel antrenmanlara ağırlık verecek.

Kamp öncesi konuşan Başantrenör Cengiz Karadağ, “8 günlük bir kamp dönemi gerçekleştireceğiz. Şu an için oyuncu arkadaşlarımızın istekli olması kendi içinde herkesin bireysel hedeflerinin olduğunu beyan etmesi ve takımın bir bütün halinde hedefinin olması bu çalışmaların daha verimli geçmesini sağlıyor. Kartepe’de daha çok fiziksel idmanlara ağırlık vereceğiz. İlk etap çalışmalarımızda kendi altyapımızdan 4 Konyalı arkadaşımızı antrenmanlarımıza aldık. Yararlanabileceğimiz arkadaşları dönem içerisinde kendi iç bünyemize dahil ederek faydalanmaya çalışacağız. Yabancı oyuncumuz Marcus Hall de pazartesi günü kampa gelerek aramıza katılacak. Takımın genel kimyasında 1-2 eksiklerimiz var. Bunlar içinde yönetimimiz büyük fedakarlık yapıyor, bizde araştırmalarımızı yapıyoruz ekibimle beraber. İnşallah sağlıklı sakatlıksız bir sezon olur. Çünkü fiziksel durumunuz bence ligin geneline yayılarak pozisyonunuzu belirleyecek. Oynayacağımız hazırlık maçlarının ardından Federasyon Kupasında üzerine koyarak devam edip lige hazır hale gelmeye çalışacağız. Konya'da yeniden çalışacağım için mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçiririz. Konya basketbolunu layık olduğu yere çıkarmak için çalışacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.