Selçuklu’da Avrupa gururu

Selçuklu’da Avrupa gururu

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung Fu Sporcusu Sinan Gümüştekin, Rusya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalyanın sahibi oldu

 

 

Rusya’nın Moskova kentinde düzenlenen 5. Avrupa Wushu Kung Fu Şampiyonasında Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Sinan Gümüştekin, Wushu Qinda müsabakalarında 70 kg büyük erkekler kategorisinde üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 25 ülkeden 515 sporcunun katıldığı Avrupa Şampionası’nda yarı finalde Rus rakibine yenilen Gümüştekin final şansını kaybederek üçüncülük elde etti. Ocak ayında düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ikinci olarak Avrupa Şampiyonasına katılma hakkı elde eden Milli sporcu ilk kez katıldığı Avrupa Şampiyonası’ndan bronz madalya ile dönme başarısı gösterdi.

GÜMÜŞTEKİN: KULÜBÜMÜ ve ÜLKEMİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM

Avrupa Şampiyonasından madalya ile döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Gümüştekin, “Avrupa Şampiyonasına antrenörümüzle birlikte çok iyi hazırlandık. Kulübümü ve ülkemi iyi bir şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki hedefim altın madalya kazanmak olacak. Bizlere her zaman destek veren Selçuklu Belediye Başkanımıza, Kulüp Yöneticilerimize ve Antrenörlerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’da Sinan Gümüştekin’i başarısından dolayı tebrik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.