Selçuklu yaz spor  okullarına büyük ilgi

Selçuklu yaz spor okullarına büyük ilgi

Yaz spor okulları organizasyonunda başarılı olan Selçuklu Belediyesi bu yıl da yaz spor okullarında yoğun ilgi gördü. 29 Nisan’da başlayan ön kayıtlarda birçok branşın kapasitesi doldu

Selçuklu Belediyespor Kulübü yaz spor okullarında kayıtlar başladı. Her yıl on binlerce çocuğun eğitim aldığı spor okulları yine büyük ilgi gördü. Yüzme ve Cimnastik branşlarında kayıtlar tamamen dolarken diğer branşlarda kayıt alımı devam ediyor

Selçuklu Belediyespor Kulübü yaz spor okullarında kayıtlar 29 Nisan Pazartesi günü başladı. Her yıl on birlerce çocuğun spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Belediyespor Kulübü Spor Okulları bu yıl yine büyük ilgi gördü. Sadece internet üzerinden gerçekleşen kayıtlarda yüzme ve cimnastik branşlarındaki ön kayıt kontenjanları tamamen doldu.

14 BRANŞTA FAALİYET VERECEK

14 Branşta faaliyet gösterilen Yaz Spor Okullarında Yüzme, Cimnastik, Futbol ve Basketbol en çok ilgi gören branşlar oldu. Spor Okullarında çalışmalar, ulusal standartlara uygun 35 tesiste toplam 56 salonda yürütülecek. Sporculara hijyenik şartlarda branşlarında profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim verilecek. Spor Okullarında 2018 yılında 29.266 sporcuya eğitim verilirken, bir çok sporcuda lisanslı olarak Selçuklu Belediyespor Kulübü takımlarında yer aldı. 2018-2019 Kış Spor Okullarında 6478 sporcuya hizmet verildi. Kış Spor Okullarında eğitimler 12 Mayıs 2019 tarihinde sona ererken, Yaz Spor Okullarında eğitimler 17 haziran 2019 tarihinde başlayıp 1 Eylül 2019 tarihinde sona erecek.

Yüzme, Tenis, Basketbol, Futbol, Voleybol, Cimnastik, Taekwondo, Wushu Kung-Fu, Kick-Boks, Judo, Karate, Güreş, Satranç ve Masa Tenisi olmak üzere toplam 14 branşta eğitim görecek olan sporcular, yüzme de haftada 2 gün, diğer branşlarda haftada 3 gün eğitim alabilecek. Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarına kayıtlar internet üzerinden www.selcuklubelediyespor.com adresinden yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.