Selçuklu Samsun mesaisine başladı

Selçuklu Samsun mesaisine başladı

Federasyon Kupası'nda gruptan çıkmayı başaran Selçuklu Belediyespor haftasonu oynayacağı Samsun Büyükşehir Anakentspor maçının hazırlıklarına dün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı

Antalya’da 18 Eylül’de başlayan ve 18 takımın katıldığı Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası’nda oynanan ilk tur karşılaşmalarının ardından Selçuklu Belediyespor mücadele ettiği B Grubu'nda bir sürprize imza atarak gruptan çıkmayı başardı. Grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyet elde eden mavi-beyazlılar 3.sırada yer aldı ve en iyi 3.olduğu için gruptan çıktı. Selçuklu Belediyespor'un Federasyon Kupası'nda oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar şöyle: "Petkim 64 - 74 Selçuklu Belediyesi,Selçuklu Belediyesi 65 - 87 Bahçeşehir Koleji, Türk Telekom 72 – 62 Selçuklu Belediyesi, Selçuklu Belediyesi 71 -48 Düzce Belediye, Bandırma Kırmızı 71 -72 Selçuklu Belediyesi." Final müsabakaları, Şubat ayı içerisinde İstanbul’da gerçekleşecek.

11 TAKIM YÜKSELDİ

Final Grubu’na kalan ekipler belli oldu.18 takımın 3 ayrı grupta mücadele ettiği grup elemelerinde, her grubun ilk 2 takımı ile en iyi üçüncü olan 2 takım Final Grubu’na yükselmeyi başardı.

Atatürk Spor Salonu, Kepez Turgut Özal Spor Salonu ile Antalya Spor Salonu’nda oynanan maçların ardından, A Grubu’nda Bakırköy Basket, Ankara DSİ, Akhisar Belediye, B Grubu’nda Türk Telekom, Bahçeşehir Koleji, Selçuklu Belediyesi ve C Grubu’nda da Antalyaspor ile Yalova Group Belediye adını finale yazdıran isimler oldu.

LİG MESAİSİ BAŞLADI

Öte yandan Federasyon Kupası’nda son 8’e kalarak sürpriz yapan Selçuklu Belediyespor’da gözler lige çevrildi.Yeşil-beyazlı ekip, sezonun ilk haftasında 1 Ekim’de sahasında karşılaşacağı Samsun Büyükşehir Anakentspor maçı hazırlıklarına dün başladr. Cumartesi günü Konya’ya dönen  mavi-beyazlı ekip, dün saat 17.00’de yaptığı antrenmanla Samsun mesaisine başlayacak.Selçuklu Belediyespor’da yeni sezon öncesi moraller yerinde. Mavi-beyazlı ekip, sahasında karşılaşacağı ilk maçı kazanmak amacında.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.