Selçuklu sahaya iniyor

Selçuklu sahaya iniyor

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımları bu hafta oynayacakları maçların hazırlıklarına devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımları bu hafta oynayacakları maçların hazırlıklarına devam ediyor. Basketbol takımı bu hafta kendi sahasında Antalya Gelişim takımı ile oynayacak. Hentbol takımı haftayı deplasmanda Beşiktaş karşısında tamamlayacak ancak mücadele 07 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Futbol takımı ise Beyşehir'e gidecek ve deplasmanda galibiyet arayacak.

EKSİK OYUNCU YOK

Bölgesel Basketbol liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi basketbol takımı ligin dördüncü haftasında kendi sahasında Antalya Gelişim takımı ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele 03 Aralık Cumartesi günü saat 17.00 da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda oynanacak. Takımda eksik oyuncu bulunmazken oyuncular zorlu mücadele için hazırlıklarını cuma günü tamamlayacak.

PUAN ARAYACAK

Hentbol süper liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı 10. hafta da İstanbul deplasmanında puan arayacak. Beşiktaş karşısına çıkacak olan Selçuklu Belediyesi bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Beşiktaş ile Selçuklu Belediyesi 07 Aralık Çarşamba günü saat 17.00 da Süleyman Seba Spor Salonunda karşılaşacak.

BEYŞEHİR'E KONUK OLACAK

Selçuklu Belediyesi futbol takımı bu hafta Beyşehir deplasmanına çıkacak. Çarşamba günü  erteleme maçında Çatalhüyük Çumra Belediyesi ile karşı karşıya gelen Selçuklu Belediyesi rakibini 1-0 mağlup ederek moral kazandı. Selçuklu Belediyesi Beyşehir ile lig maçına 04 Aralık Pazar günü saat 14.00'da çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.