Selçuklu potada kayıpsız ilerliyor

Selçuklu potada kayıpsız ilerliyor

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı Malatya Büyükşehir'i 86-66 yenerek yoluna kayıpsız devam etti. Hentbol takımı ise rakibine bir sayı farklı 32-31 mağlup oldu

Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı eleme gurubu maçlarında yoluna kayıpsız devam ediyor. Selçuklu Belediyesi kendi sahasında konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyesi Takımını ilk yarısını 56-23 önde tamamladığı maçta 86-66 mağlup etti.Karşılaşmaya Eren, İlker, Cem, Onur, Kaan ilk beşiyle başlayan Selçuklu Belediyesi ilk dakikalarda rakip karşısında etkili olmaya başladı. Rakibe karşı sergilediği sert savunma ile sayı imkanı tanımayan ev sahibi ekip Onur ve İlker ve Kağan ile rakip potada bulduğu sayılarla birinci çeyrekte arayı açtı. Maçın birinci periyodu 23-9 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci periyodunda da oyunda üstün olan taraf ev sahibi ekip olurken Selçuklu Belediyesi antrenörü Volkan Ertetik kenarda oturan oyuncularından da faydalandı. Selçuklu da tüm oyuncuların süre aldığı karşılaşmanın ilk yarısı 56-23 yine ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın üçüncü periyoduna rakip takım oldukça iyi başladı. Farkı kapatmak için büyük gayret gösteren konuk takım ilk dakikalarda farkı azaltsa da Selçuklu Belediyesi hemen toparlandı ve farkın kapanmasına engel oldu. Maçın üçüncü periyodu 69-50 yine Selçuklu üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın son bölümünde yine oyunun kontrolünü elinde tutan ev sahibi ekip farkı koruyarak maçı kazanmayı bildi ve mücadeleden 86-66 galip ayrılan taraf oldu. Selçuklu Belediyesi takımında Argun 5, İsmail 4, İlker 16, Mehmet Yıldırım 2, Barış 8, Cem 6, Onur 15, Kaan 26 ve Celalettin 7 sayı ile oynadı.

MÜCADELE SKORA YANSIMADI

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 19. haftasında kendi sahasında Maliye Milli Piyango takımını konuk etti. Güçlü rakibi karşısında oldukça iyi mücadele eden Selçuklu Belediyesi maçı bir sayı farklı 32-31 kaybetti.Karşılaşma rakibi ile başa baş mücadele ederek başlayan ev sahibi takım zaman zaman skor avantajını ele alsa da skor üstünlüğü sürekli el değiştirdi. Büyük çekişme ve heyecana sahne olan maçın ilk yarısında 15-14 ile soyunma odasına üstün giden taraf konuk atık Maliye oldu. İkinci yarıda rakibine karşı büyük baskı kuran ev sahibi ekip üstünlüğü yakalayabilmek için büyük çaba harcadı. Ancak tecrübeli oyuncular ve güçlü rotasyona sahip konuk takım skor avantajını korumayı bildi. Karşılaşma 32-31 ile sona ererken Selçuklu Belediyesi bir sayılık farkla sahadan yenilgi ile ayrılan taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.