Selçuklu kış spor okulu başlıyor

Selçuklu kış spor okulu başlıyor

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Kış Spor Okullarında kayıtlar devam ediyor. Spor okulları bünyesine yüzme, tenis ve satranç branşlarını da dahil eden Selçuklu’da eğitim yarın başlayacak.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Kış Spor Okullarında çalışmalar devam ediyor. Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Selçuklu Spor Okullarında bu yıl 14 branşta eğitim verilecek. Geçtiğimiz yıllarda 11 branşta hizmet verilen spor okullarında üç yeni branş daha hizmet veriliyor. Yüzme, tenis ve satranç branşlarında da faaliyetlerine başlayan Selçuklu Belediyesi Kış Spor Okullarına çok sayıda başvuru yapıldı.

Kış Spor Okulları için kayıtlar sürerken eğitimler yarın başlayacak. Kış Spor Okulu eğitimleri 2016 Mayıs ayı sonunda tamamlanacak. Selçuklu Belediyesi Kış Spor Okullarında bu yıl basketbol, futbol, voleybol, hentbol, cimnastik, tekvando, karate, kick-boks, wushu, judo, yüzme, tenis, satranç ve güreş  branşlarında eğitim verilecek.

Yaklaşık bir aydır kış spor okulları için alınan kayıtlarla öğrenci sayısı 2 bine ulaştı. Kayıt yapılan branşlar arasında yüzme 833 kişi ile en çok tercih edilen branş oldu. Diğer branşlarda; basketbol 232, tenis 169, futbol 167, cimnastik 153, tekvando 141, voleybol 104, wushu 98, karate 45, kick boks 45, satranç 12 kayıt alındı.

Modern ve nezih çok sayıda tesise sahip Selçuklu Belediyesi Spor Okullarında farklı merkezlerde eğitim verilecek. Kayıt ve çalışmalarla ilgili bilginin Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Merkezi olan Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonundan, Kulübün 248 00 43 nolu telefonundan bilgi alınabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.