Selçuklu kartalı Afyon’u farklı geçti

Selçuklu kartalı Afyon’u farklı geçti

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, evinde konuk ettiği Afyon Belediyespor’u 89-71 gibi farklı bir skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, 23.hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekiplerinden Afyon Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Selçuklu Kartalları rakibi karşısında ilk dakikalarda 7-0’lık seri yakaladı. Mavi-Beyazlılar ilk çeyreği ise 19-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de etkili bir performans gösteren temsilcimiz soyunma odasına 41-29 önde girdi. Üçüncü çeyrekte taraftarının da desteğini arkasına alan Selçuklu Kartalları farkı iyice açmayı başardı ve son çeyreğe 68-51 önde girdi. Son çeyrekte de farkı korumayı başaran Selçuklu Belediyesi zorlu karşılaşmadan 89-71 galip ayrılan taraf oldu. Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz bu galibiyetle birlikte play-off yolunda önemli bir galibiyete imza attı. Mavi-Beyazlılar bu sonuçla ligde 16.galibiyetine imza attı. Takım halinde etkili bir performans sergileyen Selçuklu Belediyesi Basketbolda Fran Pilepic 25 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Will Daniels 19 sayı, 9 ribaund ve 4 asist, Yunus Çankaya 16 sayı, 3 ribaund, 4 asistle öne çıkan isimler oldu.

BAŞKAN ALTAY’DAN TEBRİK

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımının, Afyon Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da takip etti. Karşılaşmayı heyecanla takip eden Başkan Altay, zorlu maçtan galibiyetle ayrılan oyuncuları ve teknik heyeti soyunma odasında tebrik etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.