Selçuklu hentbolda Başkent çıkarması

Selçuklu hentbolda Başkent çıkarması

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı ligin 6. haftasında Başkent temsilcisi Maliye Milli Piyango takımı ile karşı karşıya gelecek.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı ligin 6. haftasında Başkent temsilcisi Maliye Milli Piyango takımı ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Ankara'ya galibiyet için gidiyor. Maç yarın saat: 13:00 da oynanacak. Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Hentbol takımı ligin altıncı haftasında Ankara da Maliye Milli Piyango takımı ile mücadele edecek. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Trabzonspor'u mağlup ederek moral bulan Selçuklu Belediyesi bu hafta da galip gelerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

 

Bu zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Selçuklu Belediyesi çalışmalarını Perşembe günü tamamlayarak Cuma günü sabah saatlerinde Ankara'ya hareket edecek. Ligde aldığı 3 galibiyetle 6 puan toplayarak 6. sırada bulunan Maliye Milli Piyango takımına karşılık Selçuklu Belediyesi aldığı 2 galibiyet ve 4 puanla 10. sırada bulunuyor. Temsilcimiz rakibini yenerek ilk 6 takım arasına girmeyi hedefliyor.

 

Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı antrenörü Hasan Bakar, geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor karşısında zor bir maçın ardından galip gelerek biraz rahatladıklarını ve moral kazandıklarını belirterek, "Trabzon galibiyetinin verdiği moralle Başkentte Maliye Milli Piyango karşısında ene iyi şekilde mücadele ederek yine galip gelmeye çalışacağız. Takımımız bu zorlu mücadele oldukça iyi hazırlandı. Cumartesi günü inşallah bir olumsuzluk yaşamadan maçı galip tamamlamak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

 

Maliye Milli Piyango ile Selçuklu Belediyesi karşılaşması yarın saat: 13:00 da Ankara Hentbol Federasyonu Salonunda oynanacak. Mücadeleyi Sivas bölgesi hakemlerinde Mahmut Boyraz - Ebubekir Boyraz hakem ikilisinin yöneteceği açıklandı. Maçın gözlemcisi ise Malatya Bölgesinden Abdülkadir Altunsoy.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.