Selçuklu Halk Eğitim Merkezi'ne tepki

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi'ne tepki

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi'ndeki yoğunluk vatandaşı çileden çıkardı.

Önceki gün Selçuklu Halk Eğitim Merkezi'ndeki yoğunluk vatandaşı çileden çıkardı. Saatlerce sıra bekleyen bazı vatandaşlar başvuru yapamadıkları için merkez idarecilerine tepki gösterdi. Sınav başvurusu yapmak için Selçuklu Halk Eğitim Merkezi'ne gelen vatandaşlar, saatlerce sıra bekledi. Vatandaşlar, Halk Eğitim Merkezi'nin 3 oda ve az sayıda kişi ile hizmet vermesine tepki gösterdi.

Dar bir alanda saatlerce sıra bekleyen vatandaşlar, tepkisini göstermekte geç kalmadı. Başvuru yapmak için gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Çocuğu ile başvuruya gelen bazı vatandaşların sıkıntısı ise daha büyüktü. Sıra bekleyen vatandaşlar binanın merdivenlerine oturarak sıra bekledi. Sınav başvuru fiyatlarının artması ise tansiyonu iyice yükseltti.

Sınav başvuru fiyatları 20 TL'den 30 TL'ye çıkarıldı. Bazı vatandaşlar tepkisini şöyle dile getirdi: “Vatandaşların burada saatlerce kuyruk beklemesi doğru değil. Herkes şu anda mağdur. Halk Eğitim Merkezi'nde az kişi çalışıyor. 3 oda ile vatandaşa hizmet veriliyor. Dar olan bu alana yüzlerce insan sıkışıyor. Vatandaşın işi var gücü var. Geçen hafta 3 buçuk saat sıra bekleyen vatandaşlar oldu. Yetkililer vatandaşı zora sokmaktan başka iş yapmıyor. Yetkililer, bu konuyu derhal aydınlığı kavuşturmalı. Vatandaşın mağduriyeti derhal giderilmeli.”

EMRE ÖZGÜL  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.