Selçuklu elindeki maçı verdi

Selçuklu elindeki maçı verdi

Basketbolda Selçuklu Belediyespor, play-off yarı final serisi 3.maçında evinde 17 sayı öne geçtiği maçta Afyon Belediyespor’a 84-78 mağlup oldu ve seride 2-1 geriye düştü

Türkiye Basketbol 1.Ligi yarı final serisi 3.maçında Selçuklu Belediyespor evinde Afyon Belediyespor’u konuk etti. Mavi-beyazlı temsilcimiz uzun süre önde götürdüğü ve bir ara 17 sayı öne geçtiği maçı 84-78 kaybetti.

Maça müthiş bir başlangıç yapan Selçuklu Belediyespor, ilk çeyrekte hızlı hücumlarla sayılar buldu ve çeyreği 25-19 önde kapattı. Maçtaki üstünlüğünü 2. çeyrekte de sürdüren mavi beyazlılar devreye 48-42 önde girdi. Maçın ikinci yarısında pota altında sayılar bularak başlayan Selçuklu Kartalları, son çeyreğe 68-59 önde girdi. Maçın son çeyreğinde ise sayı üretmekte zorlanan Selçuklu, rakibinin hücumlarını da durduramayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Son çeyrekteki oyunuyla maçı koparan Afyon Belediyespor seride 2-1 öne geçti ve büyük bir avantaj sağladı. Serinin 4. maçı 21 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’de Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.