Selçuklu dışarda puan arayacak

Selçuklu dışarda puan arayacak

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 15. Hafta maçında deplasmanda Toroslar Belediyespor ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 15. Hafta maçında deplasmanda Toroslar Belediyespor ile karşılaşacak.  Mersin Koray Aydın Sahasında oynanacak müsabaka saat 13.30’da başlayacak.  Maçı Kırıkkale Bölgesinden Dursun Can yönetecek. Can’ın yardımcılıklarını Gökhan Biçici ve Ömer Karataşlık yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise İlknur Ülker. Geçtiğimiz hafta sahasında Akşehirspor’u yenerek 2. Yarıya iyi başlayan mavi-beyazlı ekip bu başlangıcını devam ettirmek istiyor. Mavi-beyazlı ekip 14 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 10 yenilgi alarak 10 puan topladı ve haftayı 12. sırada tamamladı. Toroslar Belediyespor ise 14 maçta 4 galibiyet 6 beraberlik 4 yenilgi alarak 18 puan topladı. Mersin ekibi geride kalan haftayı deplasmanda Akdeniz Belediyespor’u 2-0 yenerek 15.haftaya 8. sırada girdi.

KARAMAN MAÇINI KONYA’DA OYNAYACAK

Bölgesel Amatör Ligde Konya takımları ile aynı grupta mücadele eden Karaman Belediyespor 15. Hafta maçın bugün Dumlupınar Sahasında oynayacak. Osmaniyespor ile karşılaşacak bordo-mavili ekibin zorlu maçı saat 13.30’da başlayacak.  Maçı Gaziantep bölgesinden Mustafa Murat Oğuz yönetecek. Oğuz’un yardımcılıklarını Barış Güngör ve Mehmet Pekmezci yapacak. 4. Hakem ise Mehmet Kirişçioğlu

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.