Selçuklu Belediyesi bayramlaştı

Selçuklu Belediyesi bayramlaştı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı sonrası ilk mesai günüde Selçuklu Belediye Başkan Vekili Ali Sönmez, belediye personeli ile bayramlaştı. Sabah erken saatlerde Fen İşleri, Park Bahçeler, Destek Hizmetler, Tesisler ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli ile bayramlaşan Sönmez, daha sonra sosyal tesislerde memur personelle bayramlaştı. Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma programında konuşan Sönmez, başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle personele teşekkür etti ve çalışanların bayramını kutladı.

Sönmez, "Belediye hizmetleri 7 gün 24 saat ve 365 gün kesintisiz devam eden kamu faaliyetidir. Bu görevleri yerine getirirken mesai mefhumu olmadan ailenizden, eşinizden ve dostunuzdan fedakarlık bu görevleri yapıyorsunuz. Yaptığınız gayretli çalışmalardan dolayı hepinize şahsım ve Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu Belediyesi hizmet binasında görev alan personelle de bayramlaşan Sönmez, Selçuklu Belediyesinin kurumsal başarısına vurgu yaptı. Yapılan memnuniyet araştırmaları ve anketlerinin Selçuklu Belediyesi'nin hizmetlerinden duyulan memnuniyeti ortaya koyduğunu ifade eden Sönmez, "Bu başarıda belediyemizin kurumsal kimliği, Başkanımız Uğur İbrahim Altay'ın prestijli projeleri ve siz değerleri personelimizin özveri ve gayretli çalışmalarının büyük payı var. Yaptığınız bu çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.