Selçuklu Belediye haftayı mutlu kapattı

Selçuklu Belediye haftayı mutlu kapattı

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 20. haftasında Mersin Hantaş takımını konuk etti.

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin 20. haftasında Mersin Hantaş takımını konuk etti. 5 yabancısıyla güçlü bir rakip olan Mersin karşısında oldukça iyi mücadele eden temsilcimiz ilk yarısını 16-17 geride kapattığı mücadeleyi 40-35 kazanarak güven tazeledi.Mücadeleyi iyi başlayan rakip takım olurken Selçuklu Belediyesi ilk dakikalarda istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorlandı. Kısa süre içinde toparlanan mavi beyazlılar rakip ile sayı farkının açılmasına izin vermedi ve yakından takibe devam etti. Karşılaşmanın ilk yarısında 17-16 üstün olan taraf rakip Mersin Hantaş oldu. İkinci yarıda sahada daha farklı ve hızlı bir Selçuklu vardı. Seyircisinin de desteğini arkasına alan mavi beyazlılar ikinci yarının başında rakibi karşısında üstünlüğü ele almayı başardı. Maçın sonuna kadar skor avantajını korumayı bilen Selçuklu Belediyesi takımının genç oyuncuları süre tamamlandığında sahadan 40-35 ile galip ayrılan taraf oldu.

POTA DA BANDIRMA'YA GEÇİT YOK

Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 19. haftasında Bandırma Kırmızı takımını konuk etti. Genç kadroya sahip olan ancak büyük çoğunluğunu Milli takım alt yapı oyuncusu olan Bandırma Kırmızı takımına ligin ilk yarısında deplasmanda uzatmalara giden maçta yenilen Selçuklu Belediyesi bu defa işi sıkı tuttu ve rakibini 78-73 yenmeyi başardı.

Karşılaşmaya Said, Mustafa, İbrahim, Mete ve Tahir ilk beşiyle başlayan mavi beyazlılar rakibin sert oyununa karşı aynı sertlikle karşılık verdi. İlk dakikalardan itibaren sert savunmasıyla dikkat çeken Bandırma Kırmızı takımı Selçuklu Belediyesi takımının isabetleri şutları ve setleri karşısında etkili olmakta zorlandı. Birinci çeyrek 26-19 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. Aynı oyunu ikinci bölümde de devam ettiren mavi beyazlılar soyunma odasına 49-30 önde gitti. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde maça iyi başlayan ve maça bırakmadığını ortaya koyan konuk takım Bandırma bu bölümde oldukça iyi mücadele etti ve farkı azalttı. Üçüncü çeyrek 56-49 ile geride kalırken maçın son bölümünde Bandırma Kırmızı yine etkili bir oyun ortaya koydu. Ancak Selçuklu Belediyesi daha önceki maçlarda yaptığı hataları yapmayarak skor üstünlüğünü korumayı başarırken, oyundan düşmedi ve sonuna kadar mücadele etmeyi bildi. Maçın son düdüğü çaldığında 78-73'lük skorla sahadan galip ayrılan Selçuklu Belediyesi oldu. Selçuklu Belediyesi takımında Said 15, Mustafa Ünlü 13, Sami 6, İbrahim 4, Onur 4, Kağan 5, Tahir 12, Mete 21 sayı ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.