Selçuklu Belediye deplasmanda kaybetti

Selçuklu Belediye deplasmanda kaybetti

Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı haftayı Ankara deplasmanında Maliye Milli Piyango takımı ile oynadığı maçla geride bıraktı.

Türkiye Basketbol 3. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı haftayı Ankara deplasmanında Maliye Milli Piyango takımı ile oynadığı maçla geride bıraktı. Güçlü rakibi karşısında oyuna iyi başlayan ve ilk dakikaları önde kapatan mavi beyazlılar mücadelenin ikinci yarısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve rakibine 75--66 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Mücadeleye Sait, Mustafa Ünlü, İbrahim, Onur ve Mete beşiyle başlayan Selçuklu Belediyesi karşılaşmanın ilk çeyreğini 17-16 önde kapattı. İkinci periyodun son saniyelerinde üstünlüğü rakibine kaptıran temsilcimiz soyunma odasına 34-31 geride gitti.

Üçüncü çeyrekte rakibi ile başa baş mücadele eden mavi beyazlılar rakibinin attığı 19 sayıya 18 sayı ile karşılık verse de öne geçemedi. ve üçüncü çeyrek 53-49'luk skorla sona erdi. Son çeyrekte de istediği gibi oynayamayan temsilcimiz potasında gördüğü 22 sayıya karşılık rakip çembere 17 sayı gönderdi ve maç 75-66 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelede Sait 11, Mustafa Ünlü 13, İbrahim 5, Emrah 2, Onur 9, Tahir 10, İlker 3 ve Mete 13 sayı üretti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.