Selçuklu Belediye 2. turda

Selçuklu Belediye 2. turda

Hentbol 1. Liginde mücadele eden ve Süper Lige yükselme maçları oynayan Selçuklu BelediyesporAnakara’da oynadığı maçlarda grubunu lider tamamlayarak 2.tura yükseldi.

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından bu yıl uygulanan sistemle ligi ilk 8 sırada tamamlayan takımlar play-off yarı final maçları oynadı. 19-21 Nisan tarihleri arasında Ankara da gerçekleştirilen play-off yarı final maçlarında yer alan takımlar dörderli iki gurup halinde mücadele etti.

Bu karşılaşmalarda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ilk maçını Anadolu Üniversitesi takımı ile oynadı ve rakibini 37-27 mağlup etti. İkinci maçında Sakarya Büyükşehir ile karşılaşan temsilcimiz bu maçı da 42-29 kazanarak guruptan çıkmak için büyük avantaj kazandı. Mavi-beyazlılar yarı final son maçında ise güçlüAmasya Taşova ekibi ile 28-28 berabere kalarak grubunu lider tamamladı ve 1inal grubuna yükseldi.Guruplarında ilk iki sırayı almayı başaran takımlar 28-30 Nisan tarihleri arasında Kastamonu da oynanacak final maçlarında mücadele edecek. 1. gurupta Kayseri Rainbov ile Göztepe takımları finale ismini yazdıran takımlar oldu. Selçuklu Belediyespor önümüzdeki hafta Amasya Taşova YİBO, Kayseri Rainbov ve Göztepe takımları ile karşılaşacak. Mavi-beyazlı ekip bu maçlar sonunda  ilk 2’de yer alırsa adını süper lige yazdıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.