Selçuklu avantajı kullanamadı

Selçuklu avantajı kullanamadı

Basketbol Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Play-Off ikinci maçında deplasmanda Bandırma Kırmızı ile karşılaştı. Mavi-beyazlı ekip ilk karşılaşmayı 95-65 kazanmıştı. Selçuklu Belediye ikinci maça bu avantaj ile çıkmasına rağmen rakibine 82-72

 

 

 

Serinin 3.maçı 10 Mayıs Perşembe günü Konya’da oynanacak. Bu maçı kazanan takım yarı finale yükselecek. Maç boyu istediği oyunu sergileyemeyen temsilcimizde Wil Daniels ve Fran Pilepic 17’şer sayı kaydetti.

SELÇUKLU İLK PERİYODU ÖNDE KAPATTI

Selçuklu Belediyespor Bandırma Kırmızı karşısında ilk periyodu 19-18 önde tamamladı. Ev sahibi ekip ikinci periyotta üstünlüğü ele geçirdi. Selçuklu'ya göre daha derli toplu bir görüntü çizen Bandırma Kırmızı ikinci çeyreği 40-35 önde tamamlayarak devreye moralli girdi.Maçın ikinci yarısında Selçuklu ekibinin farkı kapatma çabaları yetersiz kaldı.Bandırma Kırmızı etkili oyununu 3. periyotta da devam ettirdi ve bu çeyreği de 61-53 önde tamamladı.Maçın final periyodunda maçı çevirerek yşarı finale gitmek isteyen Selçuklu Belediyespor ne yazık ki istediği sonucu alamadı. Ev sahibi ekip Selçuklu'ya farkı kapatıp öne geçme şansı vermedi ve mücadeleden 82-72 galip ayrıldı. Mavi-beyazlı ekip bu maçı kaybederek serinin Konya'ya taşınmasına sebep oldu. Yarı Finale yükselen ekip perşembe günü Konya'da oynanacak maçta belli olacak.

AFYON SERİYİ 3. MAÇA TAŞIDI

Selçuklu Belediyespor- Bandırma Kırmızı eşleşmesinin rakibi olacak Afyonkarahisar Belediyespor ve İstanbul Beylikdüzü eşleşmesinde de seri 3. maça taşındı. İstanbul Beylikdüzü ilk maçı deplasmanda 85-83 kazanmıştı.Afyon ekibi İstanbul'da oynana maçı 80-65 kazanarak seriyi 3. maça ve evine taşımayı başardı.

SPOR SERVİSİ

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.