Selçuklu avantajı koruyamadı

Selçuklu avantajı koruyamadı

Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi 8. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı ikinci yarının üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi 8. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol takımı ikinci yarının üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Selçuklu Belediyesi kendi sahasında oynadığı Niğde Kolejliler takımını ilk yarısını 45-37 önde tamamladığı mücadelede 98-57'lik sonuçla farklı mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADI

Karşılaşmaya Argun, İlker, Cem, Onur ve Kağan ilk beşiyle başlayan Selçuklu Belediyesi konuk takım karşısında ilk dakikalarda etkili olmaya başladı. Rakibine karşı sergilediği sert savunmayla kolay sayı bulma şansı tanımayan ev sahibi ekip çıktığı ataklarda pota altında iyi mücadelesi ve etkili dış şutları ile öne geçerek ilk periyodu 22-14 önde tamamladı. Maçın ikinci periyodunda genç kadrosu ile oynayan ev sahibi ekip, rakip ile arasındaki sayı farkı zaman zaman azalsa da üstünlüğünü korumayı bildi ve ilk yarıyı 45-37 önde tamamladı.

DİRENCİ KIRAMADI

Maçın üçüncü çeyreğinde rakibinin direncini kırmaya çalışan Selçuklu Belediyesi'nin baskısına direnen konuk takım farkı kapatmaya çalıştı. Üçüncü çeyrek 69-53 yine ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın final periyodunun ilk dakikalarında rakibe üstünlüğünü kabul ettiren ev sahibi takım farkı açmayı bildi. Oyundan düşen konuk takım karşısında Selçuklu Belediyesi mücadeleyi 98-57'lik skorla farklı kazanarak ligde çıkışını sürdürdü. Selçuklu Belediyesi'nde Niğde Kolejliler takımına karşı Argun 11, İsmail, 2, İlker 8, Barış 1, Ali Baran 9, Cem 4, Onur 17, Kağan 24, Celalettin 8 ve Mehmet 3 sayı ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.