Selçuklu avantaj sağladı

Selçuklu avantaj sağladı

Basketbol Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Play-Off ilk maçında sahasında Bandırma Kırmızı ile karşılaştı. Mavi-beyazlı ekip karşılaşmadan 95-65 galip ayrıldı. 2. maç Pazartesi günü saat 18.00'da Bandırma Kırmızı'nın sahasında oynanacak

 

 

 

Karşılaşmaya konuk ekip Bandırma Kırmızı basketle başladı. Bu baskete Selçuklu Belediyespor'dan cevap gecikmedi. Mavi-beyazlı ekip bulduğu basketlerle skoru 14-9'a getirdi. Konuk ekip farkı eritmeye çalışsa da Selçuklu Belediyespor buna izin vermedi. İlk çeyreğin son 2 dakikasına 24-14 Selçuklu üstünlüğü ile girildi. Periyotun sonlarına doğru farkı iyice açan Selçuklu Belediyespor ilk çeyreği 32-19 önde tamamladı.

Ikinci çeyreğin ilk basketi konuk ekipten geldi 32-21. Bandırma Kırmızı bulduğu basketlerle farkı eritmeyi başardı 32-25. Selçuklu Belediyespor başantrenörü Serkan Erdoğan mola alarak rakibin bu hızını kesmek istedi. Mola dönüşü Yunus Çankaya'nın 3'lüğü skoru 35-25'e getirdi. Selçuklu Belediyespor kalan dakikalarda farkın kapanmasına engel oldu ve ilk yarıyı 46-36 önde tamamladı.

İKİNCİ YARIDA FARKI AÇTI

Ikinci yarıya Selçuklu Belediyespor basketle başladı 49-36. Mavi-beyazlı ekip bu periyotta oyuna ağırlığını iyice koydu ve farkı arttırarak skoru 66-47'ye getirdi. Çeyreğin sonuna kadar farkı koruyan Selçuklu Belediyespor bu bölümü de 70-52 önde tamamladı.

Maçın son periyotunu rahat geçiren Selçuklu Belediyespor karşılaşmayı 95-65 kazandı.

Play-Off 2. maçı pazartesi günü saat 18.00'da Bandırma Kırmızı'nın sahasında oynanacak. Selçuklu Belediyespor bu maçı kazandığı takdirde adını yarı finale yazdıracak. Bandırma Kırmızı'nın kazanması halinde seri 1-1'e gelecek ve 3. maç Konya'da oynanacak. Bu maçı kazanan ekip adını yarı finale yazdırmış olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.