Selçuklu  2’de 2 yapmak istiyor

Selçuklu 2’de 2 yapmak istiyor

Play-Off yarı final ilk maçında Afyon Belediyespor’u 87-82 mağlup eden Selçuklu Belediyespor bugün rakibi ile 2. Maça çıkacak. Atatürk Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 18.00’da başlayacak

Türkiye Basketbol Ligi Play-Off yarı final ilk maçında Selçuklu Belediyesi, deplasmanda Afyon Belediyesi'ni 87-82 mağlup ederek, seride 1-0 öne geçti. Türkiye Basketbol Ligi Play-Off yarı final ilk maçında Selçuklu Belediyesi, deplasmanda Afyon Belediyesi'ni 87-82 mağlup ederek, seride 1-0 öne geçti. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye hücumda etkili başlayan Selçuklu Belediyesi, rakibinin boş döndüğü hücumlarını sayıya çevirerek ilk çeyreği 22-18 önde kapattı. İkinci çeyrekte farkı kapatan Afyon Belediyesi, eşitliği sağladı. İki takım soyunma odasına 42-42'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıya iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Üçüncü çeyreği ise konuk ekip Selçuklu Belediyesi, 63-61 önde geçti. Maçın son periyodunda çekişmeli bir mücadele oldu. Hücumları daha iyi değerlendiren Selçuklu Belediyesi, maçı 87-82 kazandı. Selçuklu Belediyesi'nde Daniels 23 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, Pilepic de 18 sayıyla galibiyete katkı yaptı. Ev sahibinde ise Cevher Özer'in 15 sayısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

İKİNCİ MAÇ BUGÜN

Play-Off yarı final ilk maçında Afyon Belediyespor’u 87-82 mağlup eden Selçuklu Belediyespor bugün rakibi ile 2. maça çıkacak.  Atatürk Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 18.00’da başlayacak. Selçuklu Belediyespor bu maçı da kazandığı takdirde evine çok büyük bir avantaj ile dönecek.  Serinin 3. Maçı ise cumartesi günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak. Yarı finalde 3 galibiyet alan ekip adını finale yazdıracak.

BURSA SERİDE 1-0 ÖNE GEÇTİ

Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı final ilk maçında Bursaspor Durmazlar, Bahçeşehir Koleji 76-71 mağlup ederek, seride 1-0 öne geçti. Seride ikinci maç bugün saat 18.30'da Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.