Selçuk Üniversitesi Terörü Lanetledi

Selçuk Üniversitesi Terörü Lanetledi

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısına ilişkin bildiri yayınladı.

Terörü sert bir dille kınayan Prof. Dr. Şahin, “Çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve onlarca kişinin de yaralandığı menfur saldırıyı nefretle kınıyor, saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Devletimizin bekası ve milletimizin birliğini hedef alan bu ve benzeri saldırılar, kuşkusuz millet olarak birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu ve kararlılığımızı güçlendirmekte, tek yürek olma yolundaki kararlılığımızı ve irademizi daha da artırmaktadır” dedi.

Yüzyıllardır şehit kanlarıyla bu toprakları vatan haline getiren aziz milletimizin her türlü kirli plan ve oyunlar karşısında asla teslim olmayacağını, içeride ve dışarıda bulunan tüm düşmanlarımızın bilmesi gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Şahin, “Şu unutulmamalıdır ki, gücünü şanlı bayrağından ve inancından alan milletimiz, vatan topraklarımıza yönelen bu kanlı saldırıları geri püskürtmeye, şer odaklarını bulmaya ve onları yok etmeye muktedirdir. Bu inanç ve düşüncelerle milletimizin dün olduğu gibi bugün de güçlü ve kararlı bir şekilde kenetlenerek yıllardır ülkemizin kanayan yarası haline gelen terör belasından kurtulmak için gerekli azim ve kararlılığı göstereceğine yürekten inanıyorum. Bir kez daha hain saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.