Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı Süper Lige Yükseldi

Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı Süper Lige Yükseldi

Selçuk Üniversitesi Futbol takımı, geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda düzenlenen ‘Süper Lige Yükselme Grubu’ maçlarında gösterdiği performans ve başarı ile üniversiteler arası Futbol Liglerindeki en üst kategori olan Süper Lig’e yükseldi.

Üniversiteler arası Futbol Ligi 1.Lig kategorisinde mücadele eden Selçuk Üniversitesi Futbol takımı, geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda düzenlenen ‘Süper Lige Yükselme Grubu’ maçlarında gösterdiği performans ve başarı ile üniversiteler arası Futbol Liglerindeki en üst kategori olan Süper Lig’e yükseldi.

Selçuk Üniversitesi Futbol takımının grup müsabakalarında gösterdiği başarı ile ‘Yükselme Grubu Müsabakaları’na katılmaya hak kazandığını belirten Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü Öğretim Görevlisi ve Selçuk Üniversitesi Futbol Takımı Antrenörü Bekir Mehtap, “Geçtiğimiz günlerde ‘Süper Lige Yükselme Grubu’ maçlarında ortaya koyduğumuz performans sonucu üniversiteler arası futbol liglerindeki en üst kategori olan süper lige yükseldik. Önümüzdeki dönemlerde de başarılarımızı sürdürmek için çok çalışacağız. Bu başarıda emeği olan ve son iki ayda üniversitemize 2 kupa kazandıran öğrencilerimi tebrik ediyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e ve Dekanımız Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi’ye ve de teknik ekibimize de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.