Selçuk Trakya seferinde

Selçuk Trakya seferinde

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Sarı mavililerin tecrübeli isimlerinden Cem Coşkun iyi bir mücadele göstererek Olin Edirne maçından galip ayrılacaklarını ifade etti.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Sarı mavililerde alınan son galibiyet keyifleri yerine getirirken, Olin Edirne maçı hazırlıkları ise Baş Antrenör Aziz Bekir yönetiminde devam ediyor.

“ZORLU BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ”

Sarı mavililerin deneyimli isimlerinden Cem Coşkun takımda sakatlıklara rağmen savaşın devam ettiğini belirterek, önlerindeki iki önemli karşılaşmadan galip ayrılmak istediklerini söyledi. Cem Coşkun, “Valentin Pastal, ve ben ve Kaptan Murat Yolcu’nun sakatlanmasıyla takımımız eksik çalışıyor. Açıkçası takım olarak savaşıyoruz. Önümüzde iki önemli Olin Edirne ve Mersin BŞB maçları var ve ikisinden de galip ayrılmamız lazım. Olin Edirne son 3 haftadır kaybediyor ve ben bizi beklediğini düşünüyorum. Tamamen bize konsantre olmuşlar. Edirne’de oldukça zorlu bir maça çıkacağımızı düşünüyorum. Ancak iyi mücadele verip bu maçtan galip çıkacağız.” şeklinde konuştu.

“HİÇBİR ŞÜPHEM YOK”

Mersin Büyükşehir Belediyespor maçına ayrıca bir parantez açan Cem Coşkun, “İçeride seyircimizin de desteğiyle gerçekten iyi mücadele veriyoruz ve Çarşamba günü Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağımız maç için bir şüphem yok. Biz iki maça da final gözüyle bakıyoruz ve inşallah kazanıp mutlu bir şekilde hedefimize ulaşacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.