Selçuk pür neşe

Selçuk pür neşe

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Sarı mavililer sahalarında aldıkları galibiyetin sevincini yaşarken, desteklemek için salonda bulunana taraftarlara teşekkür ettiler.

“KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ”

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin deneyimli kaptanı Murat Yolcu, kalan 3 hafta öncesinde kendi göbeklerini kendilerinin keseceğini söyledi. Murat, TED Kolejliler maçından sonra yaptığı açıklamada, “Önemli bir maçı kazandık. Maç boyu istediğimizi yaptık ve haklı bir galibiyet aldık. İnşallah Olin Edirne’yi de orada yeneceğiz ve işi bitireceğiz. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Alınan galibiyet nedeniyle tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum.”dedi.

“LİGDE KALMAYI HAK EDİYORUZ”

Attığı 26 sayıyla maçın yıldızlarından biri olan Yunus Akçay, takım olarak ligde kalmayı hak ettiklerini söyledi. Maç boyu iyi bir performans sergilediklerini belirten Yunus şunları söyledi, “Biz gerçekten hafta boyunca iyi çalışıyoruz. Ligde kalmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Takım olarak bu maçı kazandık. Kritik haftalara girdik ligde. TED maçını istediğimiz gibi atlattık ve 3 maçımız kaldı. Bu maçları da kazanarak ligde kalmak istiyoruz. Bu takım Beko Basketbol Ligi’ne çok yakışıyor. Umuyorum ki bu hedefimize ulaşacağız ve daha güzel işlere imza atacağız.”  Kendi performansı ile ilgili soruyu başarılı oyuncu “Ben atarım başka isimler atar çok önemli değil. Yeterki ligde kalalım” şeklinde cevapladı.

“SAHAYA YÜREĞİMİZİ KOYDUK”

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin başarılı oyuncusu Cem Coşkun ise, TED Kolejliler maçında sahaya yüreklerini koyduklarını söyledi. Cem Coşkun,  “Çok büyük mücadele verdik. Hücumda yüzdeli oynadık. Valentin Pastal geçen hafta sakatlandı ve bu maçta oynayamadı. Benimde sakatlığım vardı. Eksik idman yapıyoruz hafta içinde. Tüm bunlara rağmen bu maçta sahaya yürek koyduk İyi bir performans sergiledik. Önümüzde 2 kritik maç var. Haftaya Olin Edirne sonra da evimizde Mersin ile karşılaşacağız. Bu maçları da kazanarak ligde kalmak amacındayız.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.