Selçuk gözünü Trakya’ya çevirdi

Selçuk gözünü Trakya’ya çevirdi

Beko Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi geride kalan haftada kümede kalma adına çok önemli bir galibiyete imza attı.

Beko Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi geride kalan haftada kümede kalma adına çok önemli bir galibiyete imza attı.  Sahasında Aykon Ted Ankara Kolejlileri yenen sarı-mavili ekip galibiyet sayısını 8’e çıkararak Mersin Büyükşehir Belediyespor’un üzerine çıktı. Torku Konya Selçuk üniversitesi bu hafta ise deplasmanda aynı puana sahip olduğu Olin Edirne takımına konuk olacak. Sarı-mavili ekip rakibiyle aynı puanda ancak averajla Olin Edirne takımının altında yer alıyor.Torku Konya Selçuk Üniversitesi rakibini yendiği takdirde kümede kalma adına çok büyük avantaj sağlamış olacak. Rakiplerinin aldığı sonuçlara göre ise belki de garantilemiş olacak.

İLK YARIDA YENİLMİŞTİ

Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu hafta deplasmanda konuk olacağı Olin Edirne ekibine sezonun ilk yarısındaki maçta 88-76 yenilmişti. Sarı-mavili ekip bu maçı kazanarak hem rövanşı almak hem de ligde kaldığını matematiksel olarak da ispatlamak istiyor. Olin Edirne geride kalan haftada deplasmanda  Banvit’e 101-58 yenildi. Son haftalarda düşüş içerisinde olan Edirne ekibi bir çok maçta potasında 100 sayı gördü.

MERSİN MAÇINA BIRAKMAK İSTEMİYOR

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Olin Edirne maçını kazanarak  diğer maçlarını daha rahat oynamak istiyor. Sarı-mavili ekip Kümede kalma adına kilit maç olarak bakılan Mersin Büyükşehir Belediyespor maçına kümede kalmayı garantilemiş olarak çıkmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.