Selçuk galibiyete inanıyor

Selçuk galibiyete inanıyor

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Olin Edirne maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililer deplasmandan galip ayrılarak ligde kalmayı garantilemenin peşinde olacak.

Beko Basketbol Lig’inin 28. Haftasında deplasmanda Olin Edirne ile karşılaşacak olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililer deplasmanda dokuzuncu galibiyete ulaşarak ligde kalma yarışında öne geçmenin peşinde.

“İKİ MAÇI DA KAZANACAĞIZ”

Sarı mavililerde kaptan Murat Yolcu hem Olin Edirne hem de Mersin BŞB maçlarından galip ayrılacaklarını belirterek, “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve hafta sonu Olin Edirne ve Çarşamba günü Mersin BŞB ile oynayacağımız karşılaşmaları kazanacağız. Sakatlıklarla boğuşuyoruz ancak biz bu işin peşini hiçbir zaman bırakmayacağız. Biz bu maçları almak zorundayız. Ardından Allah’ın izniyle bu sezon Beko Basketbol Ligi’nde kalacağız zaten.” dedi.

“HER ŞEY KENDİ ELİMİZDE”

Düşmeme yarışında üç kulübün bulunduğunu belirten Murat Yolcu, “Düşmeye aday 3 takım gibi gözüküyoruz. Alaiağa Petkim zaten düştü. Şimdi Biz, Mersin ve Olin Edirne kaldı. Bir anlamda oynayacağımız bu maçlarla kendi göbeğimizi kendimizi keseceğiz. Her şey kendi elimizde. Onlar bizi yense bile Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacaklar. Bizim bu 2 karşılaşmadan 1’ini kesin kazanmamız gerekli. Biz Eolin Edirne’ye deplasmanda yenerek işi bitirmek istiyoruz.”  şeklinde konuştu.

“SON MAÇA BIRAKMAYACAĞIZ”

Selçuk Kartalları’nın deneyimli isimlerinden Burak Selen ise bir an önce ligde kalmayı garantilemek istediklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Aykon Ankara Ted Kolejliler maçında takım olarak çok iyi konsantre olduk ve bunu sahaya yansıttık. Önümüzdeki iki karşılaşmalarda da bunu başararak artık bir an önce ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Sıkı çalışıyoruz ve keyifler yerinde.  Biz işi son maça bırakmak istemiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.