Selçuk “Final” tadında

Selçuk “Final” tadında

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Aykon Ted Ankara Kolejliler maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililer zorlu karşılaşmayı kazanarak yoluna devam etmenin peşinde.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde 27. Hafta iç sahada oynayacağı Ayon Ted Ankara kolejliler maçı hazırlıklarına devam ediyor. Sarı mavililer iç sahada oynayacakları karşılaşmadan galip ayrılarak, yollarına kazasız devam etmenin peşinde.

“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”

Selçuk Kartallarında Basın Sözcüsü Tunahan Turhan kendileri adına çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Bundan sonraki her maçımız oldukça önemli. Aykon Ted Ankara Kolejliler gibi bundan sonra ki her maçımızı kazanmak zorundayız. Sahaya bunun için çıkacağız. Aykon Ted Ankara Kolejliler maçımızı kazanarak bu hafta rakiplerimizin neler yapacağını izleyeceğiz. Bundan sonra bizim için her maç önemli; içerde, dışarıda. Özellikle Aykon Ted Ankara Kolejliler maçı ayrıca önemli. İnşallah bunu da başaracağız.” dedi.  

“TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Turhan hafta sonu oynanacak karşılaşmada taraftar desteğinin de önemine değinerek, “Taraftar bizim en ciddi güçlerimizden birisi. Onların desteğine artık daha fazla ihtiyacımız var ligin sonuna geldiğimiz şu günlerde. Hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada salonun dolmasını bekliyoruz. Satışlarımız yarın (perşembe) başlayacak. Daha önceden duyurduğumuz noktalarda. Maç günü salonda da satılacak. Umarız onların ciddi destekleri ile bu maçı sorunsuzca geçeriz.” şeklinde konuştu.  

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.