Selçuk bir arada

Selçuk bir arada

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde eski ve yeni yönetim ile basın mensupları iftarda bir araya geldi. Programda eski yöneticilere katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde eski ve yeni yöneticiler ile basın mensupları iftar programında bir araya geldi. Meram’daki bir kafa de gerçekleştirilen iftar programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, TSYD Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar ile sarı mavili takımın yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Programda iftar yemeği ardından  eski yöneticilere katkılarından dolayı teşekkür edilerek plaket takdimi yapıldı.

210.20140724105056.jpg

5+1 HAKKIMIZI KULLANACAĞIZ

Progrmın ardından Başkan Hakan Faydasıçok açıklamalarda bulundu. Faydasıçok yeni sezonda 5+1 yabancı haklarını kullanacaklarını belirterek, “Transferlerimizi bitirdik. Bu sene 5+1 sisteminde oynayacağız. Federasyona gerekli olan katkı payını yatıracağız. Yaptığımız transferlerde transfer komitemiz titiz bir çalışma gerçekleştirdi. En iyi transferleri yapmaya çalıştık. Bu sene çok daha farklı, çok daha iddialı bir sezon geçireceğiz. Hepimize hayırlı olur inşallah. biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.  Başarı için takım olarak elimizden gelen her şeyi birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız.” dedi.

211.jpg

TRANSFERİ KAPATTIK

Transfer noktasında şu an planları olmadığı belirten Faydasıçok, sçzlerini şöyle sürdürdü, “Şu an için bir planım yok. Sezonu 5 Ağustos gibi açacağız. 25 Ağustos'ta Çanakkale'de ikinci bir kamp gerçekleştireceğiz. Ardından Uşak'ta bir turnuvaya katılacağız. Burada eksikliklerimizi gördükten sonra bir yerli transferi ile alakalı tekrar bir çalışma yapılabilir. Ama şu an için transferi kapattık.”

212.jpg

TORKU İLE YOLA DEVAM

Sponsorluk noktasında Torkuı ile devam edeceklerinin artık kesinleştiği belirten Başkan Faydasıçok, bayram sonrasında konunun resmiyete döküleceğini ifade etti. Faydasıçok,  “Şu anda görünen Torku ile yolumuza devam edeceğiz. Tam net bir sözleşme imzalanmadı. Ancak bayramdan sonra Rektör hocamızla beraber sayın Recep Bey'i ziyaret edeceğiz. Devam kararı var aslında ama işin farklı boyutlarını görüşmeye gideceğiz. Bu sene Torku kısmet olursa sponsorumuz olarak devam edecek. Onun haricinde federasyonun anlaşmış olduğu reklam ajansı ile alakalı bize gelen bir deklare yok. Nasıl bir çalışma içerisinde olacaklar, bize nasıl bir katkı sağlayacaklar o noktada bir bilgi alamadık. Ama tahmin ediyorum; bayramdan sonra her şey netleşmeye başlar.” dedi.

213.jpg

FARKLI BİR SALON KULLANILACAK

Başkan Hakan Faydasıçok yeni sezon çalışmalarının ilk ayağının ise Selçuklu Belediye Salonu’nda gerçekleşeceğini ifade etti. Faydasıçok, “Takım ayın 4'ünde toplanacak. Sağlık kontrolleri ardından hazırlık maçlarına kadar Konya'da yaklaşık 14 günlük bir çalışma yapacak. Bu süreci de Selçuklu Belediyesi Salonu'nda yapacak. Salonla ilgili bir sıkıntımız yok. Parkelerle ilgili ihale gerçekleştirildi. Şehrimizde yapılacak turnuva nedeniyle Torku Arena takımlara antrenman sahası olarak tahsisi edildi. Turnuva sonrasında çalışmalar başlayacak, yeni sezona yetişecek. Sadece hazırlık döneminde farklı bir salon kullanılacak.” dedi.

 

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.