Selçuk Ağustosta başlayacak

Selçuk Ağustosta başlayacak

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları Ağustos’un ilk haftasında Konya’da başlayacak

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları Ağustos’un ilk haftasında Konya’da başlayacak. Yaklaşık 20 gün boyunca Konya’da kondisyon ve atletizme dayalı çalışmalar yapacak olan temsilcimiz, 25 Ağustos’ta yabancı oyuncularında katılıyla kamp çalışmaları için geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Çanakkale’ye gidecek. Selçuk Kartalları 15 günlük Çanakkale kampı sonrasında tekrar Konya’ya dönerek hazırlıklarını sürdürecek.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi, yeni sezon öncesi 3 turnuvaya katılacak. Başkan Yardımcısı Kerem Öten kamp programıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öten, “Takımımız 25 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında Çanakkale'de kamp yapacak. Daha sonra ise Uşak, Ankara ve İstanbul'da düzenlenecek turnuvalara katılacağız. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak amacındayız” şeklinde konuştu.

CEM COŞKUN BEŞİKTAŞ’A GİTTİ

Geçtiğimiz sezon Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde basketbol oynayan  Cem Coşkun  Beşiktaş’a transfer oldu. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada,: “2 Şubat 1986 Ankara doğumlu olan Cem Coşkun, 2.09 boyunda olup pivot olarak görev almaktadır. Daha önce 2009-2010 sezonunda Beşiktaşımız'da da görev alan başarılı oyuncu ayrıca; İstanbul B.B., Balıkesir, Uşak, Hacettepe ve geçtiğimiz sezon Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde forma giymiştir. 2013-2014 sezonunda Torku Konya Selçuk Üniversitesi forması altında ortalama 12.48 dakika süre alan Cem Coşkun, 3.8 sayı ve 2.3 ribaund istatistikleriyle oynamıştır. Cem Coşkun, 2014-2015 sezonu başında Beşiktaşımız ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştır.”denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.