Adem Turan

Adem Turan

Seküler İslam olmaz

Seküler İslam olmaz

İslam’dan rahatsız olan bir takım zavallı insancıklar, şimdilerde de seküler İslam adı altında yurt dışında, başta  Almanya olmak üzere  yeni oluşum kurma gayreti içindeler.

 Seküler, İslam’da yeri olmayan safsata anlayışları dinin içine katma çabasıdır. Bir temel hedef de kendilerin hazırladığı İslam prensiplerini dünya için ayrı, ahiret için ayrı inançlar türetmektir.

Bunun öncülüğünü de İslam ve Türkiye düşmanı, içimizden çıkma hainler yapmakta.

İslam’ın değerini anlayamayan Batı dünyası, rotasını kaybetmiş, batmak üzere olan gemi gibi sağa sola savruluyor. Kendini medeni diye adlandıran Avrupa, önce aile kavramını yitirdi. Ardından gençliğini kaybetti. Oysa ailenin amacı sağlam bir toplum oluşturmaktır. Çünkü aile toplumun temel taşıdır. Aileler ne kadar sağlıklı ise toplumda da o kadar sağlam ve güçlü olur.

Aile ise,  meşru bir şekilde evlenmek suretiyle kurulmakla olup, gayri meşru ilişkilerin sonu ise hüsran ve gözyaşıdır. Medeniyetleriyle övgüyle bahseden Avrupa ülkelerinin bir çoğunda lezbiyen evlilikler kanunen serbest olup, teşvik bile edilmekte.

Dünyayı yeniden dizayn etmeğe çalışan gizli güçler daha da ileri giderek, insan yerine robotlar icat ederek her alanda onları kullanmak istiyorlar. Hatta robotla, oyuncakla evlenen zavallılar sapkınlıkta tavan yapmış bulunmaktalar.
Bütün bu nahoş eylemlerin temelinde, hak dinden uzaklaşma vardır. Avrupa’nın bir çok kentinde kendilerine şeytanı rehber edinen bu zavallılar, şeytanın emrini yerine getirmek için tanrı diye şeytan  heykeli yapıp tapmaya başladılar.
Yüce İslam dinimizin kıymetini bilelim ve ilkelerini hayatımızda yaşamaya çalışalım.

Cumanız mübarek olsun. Allah’a emanet olunuz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Adem Turan Arşivi
SON YAZILAR