Şehit Yüzbaşının Baba Evine Taziye Ziyaretleri

Şehit Yüzbaşının Baba Evine Taziye Ziyaretleri

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Deniz Yüzbaşı Fatih Yaşar’ın memleketi Konya’nın Seydişehir ilçesindeki baba evine taziye ziyaretleri sürüyor.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşayan babası, taziyeleri kabul ediyor.

Şehit Yaşar'ın (37), Bostandere Mahallesi'ndeki babaevine, Konya Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci ile şehidin yakınları ve mahalle sakinleri taziye ziyaretine geldi.

Vali Erol'a sarılan baba Cavit Yaşar, "Vatan sağ olsun" dedi.

Şehidin eşi Özlem Yaşar, babaevine geldiğinde kayınpederine sarılarak, gözyaşı döktü. Baygınlık geçiren Yaşar'a burada sağlık ekipleri müdahale etti.

Bu arada şehidin annesi Ayşe Yaşar'ın, oğlu 2 yaşındayken sırtında taşıdığı odunların ipinin boğazına dolanması sonucu yaşamını yitirdiği, üvey annesi Zeynep Yaşar tarafından büyütüldüğü öğrenildi.

Şehidin erkek kardeşleri Hasan ve Serdar Yaşar'ın da polis olduğu bildirildi.

Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görev yapan şehit Fatih Yaşar'ın 20 gün önce geçici görevle bölgede görevlendirildiği ifade edildi. Şehidin, 2003 yılından itibaren Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı emrinde göreve başladığı, TİM Komutanlığı ile tabur istihbarat, harekat ve eğitim subaylığı görevlerinde bulunduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.