Şehit Samet Bütün unutulmadı

Şehit Samet Bütün unutulmadı

Konya Şehit Aileleri Derneği tarafından her Pazartesi günü geleneksel hale getirilen Hatim Duası ve Hatim Yemeği'nin bu haftaki programında Ahırlı İlçesi'nin tek şehidi olan Samet Bütün rahmet ve dualar ile bir kez daha anıldı.

19 Haziran 2012 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesinde terör saldırısında şehit olan Ulaştırma Er Samet Bütün'ün ailesi evlatlarının acısını ilk günkü gibi yüreklerinde hissettiklerini söyledi. Oğullarının şehit olmasının ardından her gün aynı duyguları yaşadıklarını ifade eden anne Fadime ve baba Şevket Bütün, dün de oğulları için okuttukları hatim duasının ardından tüm şehit yakınları ve dostlarının katıldığı programla misafirlerine geleneksel Konya Pilavı ikram etti.

Pazartesi geleneğine kendilerinin de büyük bir mutluluk ile katıldıklarını ifade eden Bütün Ailesi, "Bu vesile ile yıllardır acısını yüreğimizde taşıdığımız oğlumuz Samet Bütün'ü bir kez daha rahmet ve dua ile anma, hem oğlumuzun sevdiği arkadaşlarını ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan dostlarımızı bir araya toplama imkanı bulduk" dedi.

Şehit Aileleri Derneği önündeki park alanında verilen yemeğe Askeri Erkan, Şehit Aileleri, Gaziler, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Erduran ve çok sayıda davetli katıldı. Yemekte şehit annesi Fadime ve babası Şevket Bütün'ün yanı sıra tüm ailesi yemeğe katılan tüm davetliler ile yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği sergiledi. Bizlerde vatan uğruna şehit olan Samet Bütün'e Cenab-ı Allah'tan bir kez daha rahmet, kederli ailesi ve tüm sevdiklerine sabırlar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.