Şehit oğlunun yüzü gülecek

Şehit oğlunun yüzü gülecek

BMW M-POWER Konya Grubu, bir şehit çocuğunun daha hayalini gerçekleştiriyor. Kendilerine gelen talep üzerine 2 Ağustos günü sehit ailelerine “Onur Gecesi” konseri düzenliyor

Konseri düzenleme kararını nasıl aldıklarını anlatan BMW M-POWER Konya Grubu Başkanı Samet Betimen, toplu taşıma aracında yolculuk yaparken yan koltukta oturan bir çocuğun kendisine seslendiğini ve “Abi sen BMW M-POWER Konya Grubununu başkanı değil misin?” Diye sorduğunu anlattı. O konuşmanın kendisini çok etkilediğini ve ardından konser yapma kararı aldıklarını belirtti.

YÖNETİM İLE HEMEN TOPLANTI YAPTIK

Kendisine soru soran küçük çocuğun 12 yaşlarında olduğunu aktaran Betimen, ayrıca şehit oğlu olduğunu öğrenince daha fazla duygulandığını söyledi. Konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çocuk bana  benim babam şehit olmasaydı, beni Gürkan Demirez'i dinlemeye götürecekti dedi. Ardından sustu. Bu olay, yüreğimi o kadar sızlattı ki günlerce sürekli bu evladımızı düşündüm. Hemen yönetimimle bir toplantı yapıp, emanetimizin bu isteğini nasıl gerçekleştirebileceğimizi konuştuk. Bu, bizim için namus ve vatan borcudur. Allah'a çok şükür ki Rabbim emanetimizin bu isteğini,  gercekleştirmeyi bana nasip etti. 2 Ağustos Çarsamba günü Novada alısveriş merkezinin açık otoparkında saat 18.00 ile 23.00 arasında şehit oğlumuzun hayalini gerçekleştiriyor ve şehit ailelerine onur gecesi konserimizi eda ediyoruz. BMW M-POWER Konya Grubu olarak buradan başlattığımız bu kampanyayı da duyurmak istiyoruz.”

MADDİ YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTIK

Türkiye ve Konya' daki iş adamları ve esnaflara seslenen Betimen, tüm işletmelerde şehit ve gazi yakınlarından müessesemizde ücret talep edilmemektedir yazılı afişlerin asılmasını talep etti. “Asla şehit ailelerinden para talep edilmesin. Çünkü, şehitlerimiz canlarıyla, şanlı ve şerefli kahramanlıklarıyla bu bedelleri çoktan ödediler” dedi. Betimen, “Maddi durumu iyi olmayan şehit aileleri için de maddi yardım kampanyası başlattık ve grup olarak ciddi anlamda ilgi gördük. Konya'daki iş adamlarımızı da bu konuyla alakalı organizasyonumuza sponsor olmaya davet ediyor çorbada onların da tuzunun olmasını istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.