Şehit Nejdet Aydoğdu’nun Naaşı Helikopterle Memlektine Gönderildi

Şehit Nejdet Aydoğdu’nun Naaşı Helikopterle Memlektine Gönderildi

Şehit Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun naaşı, Samsun Çarşamba Havaalanı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Ünye'ye gönderildi.Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde uğradığı saldırıda şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun...

Şehit Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun naaşı, Samsun Çarşamba Havaalanı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Ünye'ye gönderildi.

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde uğradığı saldırıda şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun cenazesi, Samsun Çarşamba Havaalanı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Ordu’nun Ünye ilçesine gönderildi. Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Körhat Caddesi üzerinde kurulan semt pazarında, eşi Esra Aydoğdu ile alış veriş esnasında, yüzleri maskeli iki kişi tarafından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldıktan sonra şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun cenazesi, askeri uçakla Samsun Çarşamba Havaalanı'na getirildi.

Uçaktan ilk olarak şehidin eşi Esra, annesi Selma, kardeşleri Gökhan ve Emrah Aydoğdu indi. Ayakta güçlükle durabilen Esra ve Selma Aydoğdu, tören alanına getirilmeden cenazeyi Ordu’nun Ünye ilçesine götürecek olan helikoptere bindirildi. Helikoptere binen Vali İbrahim Şahin, acılı eş ve anneye burada taziyede bulundu. Daha sonra uçaktan alınan şehidin naaşı askerin omzunda helikoptere taşındı. Şehidin cenazesi, daha sonra ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında memleketi Ünye’ye gönderildi.

Şehit Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesi, yapılacak askeri törenin ardından Ünye ilçesine bağlı Pelitliyatak Mahallesi'ne götürülerek toprağa verilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.