Şehit Emre Horoz için kütüphane kuruluyor

Şehit Emre Horoz için kütüphane kuruluyor

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2 yıl önce İstanbul’da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Emre Horoz’un eşi Nazife Horoz’u evinde ziyaret etti.

Tutal, her zaman olduğu gibi vatanı için canlarını feda etmiş şehit aileleri ve gazilerin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek tüm şehitlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına sabırlar diledi. Tutal,  babaları şehit düştüğü sırada 6 aylık olan ve şu an 2 yaşında  olan Emre Horuz’un ikiz kızları Elif ve Erva ile ilgilendi. Tutal ziyaretinde Şehit Emre Horoz adına Silopide kurulacak olan Kütüphaneye gönderilmesi için Seydişehir Belediyesi tarafından temin edilen kitapları şehit eşi Nazife Horoz’a teslim etti.Şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu kaydeden Başkan Tutal; Şehitlerimiz, gözlerini kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar için, vatanımız için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda ettiler. Bu fedakarlıklarını asla unutamayız.

Askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, vatandaşımızı Şehit ederek ülkemizde gerilim yaratmak isteyen hain terör örgütleri ve şer odakları bilsinler ki asla başarılı olamayacaklardır. Bu vatan için toprağa düşen aziz şehitlerimizin değerli aileleri, onların bizlere bıraktığı en kutsal emanetlerdir. Şehit ailelerimizi her fırsatta ziyaret ediyor, onları yalnız bırakmıyoruz. Çünkü Şehit ailelerimizin gönlümüzdeki yerleri ayrıdır.Kapımız onlara her zaman açıktır ve onlar için ne yaparsak yapalım yaptıklarımızın az olduğunun da farkındayız. Vatan uğruna toprağa düşen Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet; değerli ailelerine ve sevenlerine metanet ve sonsuz sabırlar diliyorum” dedi. Şehit eşi Nazife Horoz; yaşadıklarımız kolay değil. Ama devletimiz ve sizler her zaman yanımızdasınız. Allah razı olsun. Tek eksiğimiz Emre 'nin yokluğu. Allah sabrımızı veriyor. Onun emaneti olan çocuklarımı büyüterek vatanına ve  millete hayırlı evlat olarak yetiştireceğim" diye konuştu.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.