Şehit babası: Meclis'tekileri içeri tıksınlar

Şehit babası: Meclis'tekileri içeri tıksınlar

Bartın, Şehit Uzman Çavuş Sinan Oruç'un defnedildiği günün akşamı bir şehit haberi ile daha sarsıldı.

Bartın bir gün arayla 2'nci şehit haberi ile sarsıldı. Hakkari'de çıkan çatışmada Piyade Komando Ayhan Erdoğan şehit düştü. Babası, "Meclis'teki teröristleri cezaevine tıksınlar" dedi. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Ortaklar Köyü'ndeki karakola bağlı Hapust Tepe Üs Bölgesine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 21 yaşındaki onbaşı Muttalip Soylu asker ile birlikte Kozcağız'ın Eyüpoğlu köyünde yaşayan Piyade Komando Ayhan Erdoğan (25) şehit düştü.

Kozcağız beldesine bağlı Eyüpoğlu köyünde oturan ailesine acı haber Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur tarafından verildi.

Baba Recep ve anne Elmas Erdoğan'ın gözyaşlarına boğulduğu köyde şehidin ikiz kardeşi Reyhan da sinir krizleri geçirdi. 28 gün sonra terhis olacağı ve 4 gün sonra da terhis işlemleri için Van'daki kabul toplanma merkezine teslim olmaya hazırlandığı öğrenilen Ayhan Erdoğan'ın askere gitmeden önce arabasına, 'Vatan için gidiyorum. Senin için döneceğim annem' yazdığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.