Şehit Astsubay Aydoğdu, Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Şehit Astsubay Aydoğdu, Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Diyarbakır'da hamile eşine meyve almak için gittikleri pazarda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.Şehit Astsubay Üstçavuş Aydoğdu'nun...

Diyarbakır'da hamile eşine meyve almak için gittikleri pazarda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Üstçavuş Aydoğdu'nun cenazesi bugün Cuma Namazı'na müteakip baba ocağı Pelitliyatak Çalca Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenazede şehidin annesi Ayşegül Aydoğdu ve eşi Esra Aydoğdu ayakta güçlükle dururken 2,5 aylık hamile olan eşi Esra Aydoğdu, "Şehidimin kanı yerde kalmayacak." diye haykırdı.

Şehidin annesi Ayşegül Aydoğdu, “Sana bunu yapanların yanına kar kalmayacak. Devletimize güveniyorum.” dedi. Şehidin kardeşleri Emrah ve Gökhan Aydoğdu da "Seni yalnız bırakmayacağız biz de yanına geleceğiz." diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Cenazeye, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Muharip Hava Kuvveti ve Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, eski Bakan Ertuğrul Günay, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Giresun Valisi Hasan Karahan, Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Abdullah Doğru, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, belediye başkanları, ailesi, sevenleri ve binlerce vatandaş katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.