Şehit Anneleri'nden ünlülere çok sert tepki

Şehit Anneleri'nden ünlülere çok sert tepki

Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki sanatçılardan oluşan ekibin 'Mehmetçiğe moral' ziyaretine çok sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki gazeteci ve sanatçılardan oluşan bir ekip, Hatay'da bulunan Oğulpınar Hudut Karakolu'na giderek Mehmetçiği ziyaret etmişti. 

Kafilede, daha önce Türk Silahlı Kuvvetleri ve şehit eşleriyle ilgili skandal paylaşımlarda bulunan Nagehan Alçı ve Hilal Kaplan gibi isimlerin yer alması büyük tepki toplamıştı.

Oğulpınar Hudut Karakolu'ndaki manzaraya bir tepki de Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba'dan geldi.

Yeniçağ'a çarpıcı açıklamalarda bulunan Akbaba, Mehmetçiğe yapılan ziyaretin samimiyet içermediğini ifade ederek, "Yazıklar olsun size. Siz eğer şehidi, vatanı, milleti düşünüyorsanız gidin o şehit analarının acısını paylaşın. Sofrayı padişah sofrası gibi kurmuşlar" dedi.

İşte Pakize Akbaba'nın açıklamaları:

"SİZ ORADA SOFRA KURMUŞ PİKNİK YAPIYORSUNUZ"

"Şimdi ben Facebook’tan da görüyorum. Televizyonlar zaten öyle şeyler veriyor. Afrin’e moral için gitmişler güya askerlerimize.

Kınıyorum onları ben. Yazıklar olsun size. Siz eğer şehidi, vatanı, milleti düşünüyorsanız gidin o şehit analarının acısını paylaşın. Sofrayı padişah sofrası gibi kurmuşlar. Efendim Afrin’e geldik askerlerimize moral veriyoruz. Acaba ben size soruyorum kokonalar, kendilerini insan sananlar, o şehit analarının  günlerce boğazından bir yudum su gidiyor mu? Siz orda sofra kurmuş piknik yapıyorsunuz."

"KİMİ KANDIRIYORSUNUZ? YAZIKLAR OLSUN SİZE!"

"Sizin tek amacınız PKK terör örgütüne moral vermek. Onun için gitmişsiniz oraya. Sizin askerle hiç alakanız yok. Vatanla hiç yok. Biri zaten bayrağa karşı çıkıyordu. Öbürkü terörün yanında, diğeri uyuşturucudan gidecek. Kendine sahip çıkamıyorsun askere moral vereceksin öyle mi?  Sen kimi kandırıyorsun? Yazıklar olsun size. Hülya Koçyiğit şehit anaları klibinde oynadı bir de Vurun kahpeye diye bir film çevirmişti bayrak dikiyordu. Köy öğretmeniydi. Linç edilmişti o dönemdeki filmlerde. Şimdi gitmişsin menfaat için çıkar için yalakalık yapıyorsun Afrin’e gitmiş askere moral veriyormuşsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum