Şehirler arası rekabet artıyor

Şehirler arası rekabet artıyor

Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ), 11. Anadolu turunun ilk zirvesini 8 Mart’ta Konya Dedeman Hotel’de gerçekleştirdi.

Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute tarafından düzenlenen İPZ Anadolu 2017’nın bu yıl ki konusu “Yeni Nesil Ürünler ve İşler”. Zirvenin gerçekleştirildiği her ilin ihtiyaçlarına yönelik içerikler sunarak farklılaşan etkinliğe katılanlara İPZ Anadolu Katılım Sertifikası verildi.  Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu, 8 Mart’ta Konya’da gerçekleştirildi.

11 yıldır aralıksız devam eden ve Türkiye’nin birçok ilini ziyaret eden İPZ Anadolu’nun bu yıl ki ana teması değişen ihtiyaçlar dikkate alınarak “Yeni Nesil Ürünler ve İşler” olarak belirlendi. Bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan İPZ Anadolu, 2017 turuna Konya’dan başladı.  Yeni nesil işler, süreçler ve ürünler tasarlayarak şirketlere katma değer yaratan kuruluşların buluşma platformu olan İPZ Anadolu, bu yılki temasıyla teknolojinin dayattığı değişim konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Yeni dünyanın gereklerine uygun iş yapış biçimlerinin tartışmaya açıldığı İPZ Anadolu’nun Konya destekçileri arasında GarentaDAY, Yapı Kredi Bankası, İttifak Holding, Selva ve TAV İşletme Hizmetleri yer aldı. Konferans dizisinde birlikte iş yapma kültürü konuşuldu ve katılımcılara İPZ Anadolu Katılım Sertifikası verildi.  İPZ Anadolu’da il özelindeki ihtiyaçların konferans öncesinde birebir o ilin kanaat önderleriyle yüz yüze yapılan çalışmalarda belirlendiğini ve içeriğe dönüştürüldüğünü ifade eden Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen,“Koşullar ne olursa olsun Anadolu hep bizim önceliğimiz oldu ve olmaya da devam edecek. Anadolu’daki ekonomi dünyasının güçlenmesi adına çalışmalarımızı kesintisiz olarak sürdüreceğiz ” dedi.

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Marketing Management Institute (MMI) Türkiye Başkanı Günseli Özen’in açılış konuşmasıyla başlayan zirvede ilk konuşmacı “Devlere Meydan Okumak - Yarını İnşa Eden Şampiyonlar” başlıklı sunumuyla Saffron Brand Consultants Türkiye ve Orta Asya Direktörü Turgay Adıyaman oldu. Ardından kürsüye çıkan TAİDER Gelecek Nesil Komite Üyesi Duygu Tecim, “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Şirket İçi Girişimcilik” konusunu anlatırken Yapı Kredi Kobi Merkezi Satış Kanalı ve İş Geliştirme Direktörü Burak Bıçaklar ise “Yeni Nesil İşlerde Kolay Finansman Araçları” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.  Konya ekonomisine sağladığı katkılarla öne çıkan İttifak Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila da sahnede Günseli Özen’in sorularını yanıtlayarak Selva’nın markalaşma hikayesini katılımcılarla paylaştı.  Etkinliğin son oturumunda sahneye çıkan isim SHERPA Kurucusu Yakup Bayrak oldu. Bayrak “Başarılı Web Sitesi ve Kullanıcı Deneyimi (UX) Her Başarılı Web Sitesinin Arkasında İyi Kurgulanmış Bir UX Stratejisi Yatar” adlı konuşmasıyla katılımcıların beğenisini topladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.