Seddar ile Volkan resmi sözleşmeyi imzaladı

Seddar ile Volkan resmi sözleşmeyi imzaladı

Konya Anadolu Selçukspor; geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Seddar Karaman ile 2 yıl ve geçtiğimiz yıllarda Atiker Konyaspor formasını giyen Volkan Koçaloğlu ile 1 yıl resmi sözleşmeyi imzaladı

ŞAMPİYONLUK YAŞADIM

Geçmişte Konyada, Konyasporda çok güze günler geçirdiğini kaydeden  tecrübeli futbolcumuz Volkan Koçaloğlu,  “Burada şampiyonluklar yaşadım, hem Konya'yı hem de Konyaspor'u çok seviyorum. Şimdi yine Anadolu Selçukspor forması giyerek Konya sporuna hizmet edeceğim. İyi bir süreçten geçiyoruz, takım arkadaşlarım ve hocalarımızla iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Genç arkadaşlarla birlikte iyi bir kolej havası yakalayıp elimizden geldiği kadar başarılı olmak istiyoruz, amacımız bu” dedi.

TEKLİFLERİ REDDETTİM

Geçtiğimiz sezon takımımız forması ile lig maçlarında 10 gol atan Seddar Karaman ise Anadolu Selçukspor ile yeniden anlaştığı için çok  mutlu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Bonservisimle geldiğim için daha mutluyum, iki taraf içinde hayırlı olsun. Elimden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip ligde başarılı olmaya çalışacağız. Bir çok yerden teklif geldi, ancak ben hiçbir yere gitmeyi düşünmedim. Burada kalıp başarılı olup Konyaspor forması giymek istiyorum. Anadolu Selçuksporda oynayan her oyuncunun hedefi Atiker Konyaspor'a gidebilmektir, Kadromuzdan her yıl Atiker Konyaspor'a oyuncu gittiği için ve bunu gördüğümüz için hiçbir kulüple görüşme yapmadım, onlara açık kapı bırakmadım. Zaten geçtiğimiz sezon buradan ayrılmadan önce gelmek istediğimi ve burada oynayacağımı söylemiştim. Burada olmaktan mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.