Seçimden sonra hesap vereceksin

Seçimden sonra hesap vereceksin

Ekrem İmamoğlu'na VIP olayıyla ilgili tepki gösteren Erdoğan, "Seçimden sonra da bunun hesabını vereceksin, dur bakalım bitmedi iş" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sultangazi'deki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'na VIP olayıyla ilgili tepki gösteren Erdoğan, "Seçimden sonra da bunun hesabını vereceksin, dur bakalım bitmedi iş" dedi.

 Sultangazi'deki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek,  "'Ben' diyor 'OrduValisi'ne it demedim.' Ne dedin? 'Basitleşme' dedim. Bütün görsel medyada var, yazılı medyada var. Dedin, dedin. Seçimden sonra da bunun hesabını vereceksin, dur bakalım bitmedi iş" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

Pazar gününe kadar kararlı mıyız? Milli iradenin tecellisine hazır mıyız? Cumhur İttifakı olarak MHP ve AK Parti olarak el ele inşallah bu işi başaracağız. Şu anda 15 Temmuz ile alakalı Binali kardeşimin rakibinin o zaman attığı twitler var, o twitlerde de nerede olduğu belli. FETÖ ile beraber. Bunlarda yalan çok. 'Benim onlarla alakam yok' diyor. Ordu'da valimize 'it' diyor, ondan sonra 'basitleşme dedim' diyor. Kayıtlarda hepsi var. Dürüst ol dürüst. Siyasete dürüstlük yakışır, başındaki adam gibi yalan değil. Al birini vur öbürüne. Binali Yıldırım kardeşimin rakibine söylüyorum, 'çaldılar' ifadesi hukuki değildir ama siyasidir. Biz siyasiler birileri bir şey çaldıysa çaldı deriz. Müsaade edin de bunu da söyleyelim.

YSK bu seçimin yenilenmesine karar verdi. Çünkü geçmişte bunun örnekleri çok ve iptal etti. Karar siyasi değil hukuki bir sürecin ürünüdür. Büyükşehirde yenileme kararı veren YSK, iki ayrı ilçede buna gerek görmedi, biz bağırıp çağırmadık ama Bay Kemal, YSK'ya 'çete' dedi.

"BUNLARIN HESABINI VERECEKSİN"

'Ben' diyor 'Ordu Valisi'ne it demedim.' Ne dedin? 'Basitleşme' dedim. Bütün görsel medyada var, yazılı medyada var. Dedin, dedin. Seçimden sonra da bunun hesabını vereceksin, dur bakalım bitmedi iş. Benim polislerime de yanındaki avanesi, 'şerefsizler' dedi. Onlar da kayıtlarda var. Biz ne valimize 'it' dedirtiriz, ne de polisimize 'şerefsizler' dedirtiriz. Utanmıyor musun ya? Bunların hesabını soracağız. Herkes yerini de haddini de bilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum